Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapacağımız en büyük transfer olur üstat
oglum-bak-git-02-768x506.webp

onyekuru söylentisi doğru ise ritme girene kadar 1.5-2 aya ihtiyacı olur.

öte yandan bize topu daha iyi kullanabilen oyuncu lazımdı. onyekuru yalnızca kontra için tehdit. rakibin üstüne gidip çalım atabilen bir oyuncu değil.

ama son kertede kalıcı olarak geliyorsa işimize yarar her şeye rağmen. hatta yaşı gereği ileride tekrar dışarıya gönderme ihtimalimiz de var.

Onyekuru tamamsa 1 tane adam eksiltebilen, cizgiden iceriye kat eden yırtıcı bi kanat lazım.

Başka kim 1 sene top oynamadıysa alalım malum bundan sonra Seri de gelecek gibi

Geçen maçta (Başakşehir) izledim alıcı gözle.Bizim takıma uyar mı, hangi mevkide oynar.Artilari eksileri nelerdir diye...
Daha önce ön libero bölgesinde izlediğim maçlara nazaran stoperde çok çok beğendim Atakan'i.Genç,fizikli, hareketli, hırslı, kuvvetli en önemlisi de ayağı çok çok iyi.Bildigin Marcao'nun Türk versiyonu.Az da pozisyon almayı bilse ki bana göre en önemli eksikliği (çalışma ile geliştirilir) tipiyle felan tam bir Sergio Ramos havası var çocukta.Lyundama'nin elden çıkarılmaya çalışıldığı, Donk'un uzatmaları oynadığı, yabancı sınırının ve FFP yasaklarının kapıda dolandigi Ankaragücü'nün de parasızlıktan kırıldığı bir ortamda süper transfer olur.Elimizden kaçarsa çok yanariz ilerde.
En önemlisi yerli stoperimiz yok. Besiktas'ta Welinton, Vida ve Montero var. Trabzon'da Hugo-Ie-Hosseini, Fener'de Lemos-Tisserand düsünüyorlardi ama Sadik-Serdar gibi cöplere kaldilar Lemos daha kötü oldugundan. Hic kimsede yerli stoper yokken bizim minimum 1 tane yerli stopere ihtiyacimiz var. Gelisime acik bir oyuncu Atakan. Ahmet Calik mesela düz anadolu futbolcusu idi o dönem bile. Bonservissiz alinabilecek Atakan müthis olur.

onyekuru söylentisi doğru ise ritme girene kadar 1.5-2 aya ihtiyacı olur.

öte yandan bize topu daha iyi kullanabilen oyuncu lazımdı. onyekuru yalnızca kontra için tehdit. rakibin üstüne gidip çalım atabilen bir oyuncu değil.

ama son kertede kalıcı olarak geliyorsa işimize yarar her şeye rağmen. hatta yaşı gereği ileride tekrar dışarıya gönderme ihtimalimiz de var.

Ben de böyle düşünüyordum da bizim ligi fazla büyütüyoruz gözümüzde çalıma falan gerek yok Hatay 9 kişi defans yapıp akintola ve boupendzayi koşturarak liderden maç alıyordu neredeyse.. onyekuru fizik kondisyon olarak formda olsun yeter zaten pek bir alternatifi iz de yok maddiyattan oturu

Luyindamanin disiplinsizlik sorunlari haberleri cikmisti dogru mu acaba? Hocanin boyle gozden cikarmasinin baska aciklamasi yok bence. Adamin piyasasini da el birligi ile bitirdik tebrikler. Luyindama gibi adama cop muamelesi yapiliyor
Öyle çünkü. O gitmeden rahat yok bize. Geçen yılları tenzih ederim. Ama sakatlık sonrası futbol hayatı bitti işte adamın. Uzatmanın manası yok.

Besiktas, Tottenham'dan Nkoudou'yu 4.5 milyon almisti ama transfer haklarinin yarisi Tottenham'da olmak sartiyla. Ayni paraya %100 alinacak bir Onyekuru iyi transferdir. Bu ligde neler yapabilecegini kanitlamis bir oyuncu icin iyi para. Üstelik bu oyuncu daha 97'li. Marcao, Onyekuru gibi oyuncularla doldurmaliyiz kadromuzu.

Dönebilme adına can atan Onyekuru'yu transfer etmek başarı değil. Yönetim, yönetme becerisini İrfan-Visca ikilisini getirerek ispatlamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt