Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Diagne + bir miktar para olursa forvete kimi alacağız şimdi'den merak içindeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni acik ozel diye kaynak mi olurYeni Açık Özel | Galatasaray, İrfan Can transferinde mutlu sona yaklaştı. Sarı kırmızlı ekip, Diagne ve ücret karşılığında transfere son nokta koymaya hazırlanıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam da adamın sözleşmesi 6 ay sonra bitmiyor mu?Emre Akbaba'yı takasta kullanmak mantıklı
Ekli dosyayı görüntüle 107871
Yalnız ozilde biliyor ülkenin en büyük takımı olduğumuzu, kollarına kazımış simgemizi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah forvet alınır yoksa geçen sene ki hatayı tekrar etmiş oluruz.Yeni Açık Özel | Galatasaray, İrfan Can transferinde mutlu sona yaklaştı. Sarı kırmızlı ekip, Diagne ve ücret karşılığında transfere son nokta koymaya hazırlanıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Once Kiralik sezon sonu satin alma yaparlarBaşak parayı şimdi istemez yalnız hala bazı şeyleri kaçırıyorsunuz adamlara para yazın lazım, şu anda satıp parayı aldı diyelim bu kısa sürede kimi getirecek yerine
Suan al sat konumunda eksideler benim bildigim, rakam da 6 milyon euro. Yani kimseyi almadan bu donemde birini 6 milyona satmalari lazim mesela. Ya da oyle ya da boyle 6 milyon euroluk karli satis yapmalari gerek.Başak parayı şimdi istemez yalnız hala bazı şeyleri kaçırıyorsunuz adamlara para yazın lazım, şu anda satıp parayı aldı diyelim bu kısa sürede kimi getirecek yerine
Ayrıca, 2020/21 ve 2021/22 sezonlarında uygulanmak üzere; transfer kar/zarar hesabında, finansman giderlerinde ve personel giderlerinde tavan uygulamasında anlaşılmış olup aynı sezonlarda UEFA müsabakalarında yer alacak yeni oyuncuların transfer bedellerinin transfer gelirleri ile karşılanması ve UEFA listelerine yazılacak oyuncu sayılarında sınırlamalar getirilmesi konularında UEFA ile mutabakat sağlanmıştır.
Ryan Porteous Galatasaray SK'a geliyor mu? - Uluslararası dedikodu kazanı - Forum | Sayfa 1 mayis 2020de defalarca izletmisiz ve begenmisizNe alaka simdi? Bizimle adi mi geciyor?
Kenan KaramanDiagne + bir miktar para olursa forvete kimi alacağız şimdi'den merak içindeyim.

Eksidelerse o başka. O zaman kesin birini satmalılar. Zaten önceki anlaşmaya uymadılar yeni anlaşma yaptılar bu sefer katmerli ceza gelirSuan al sat konumunda eksideler benim bildigim, rakam da 6 milyon euro. Yani kimseyi almadan bu donemde birini 6 milyona satmalari lazim.
Geçmişte tanınmışlık babında bizi söylemesi normal ama Özil'i başından beri Fener'li diye biliyorum ben. Gurbetçi olupta şikecilere gönül veren nadiratlardan işte.O yaş grubunda Almancı-gurbetçi vs olup fb'yi tutma ihtimali bana göre sıfır.
Aileden baskı veya gelenek vs olmadığı derece aklı olan herkesin tutacağı takım belli.
Mesut'un daha önceki açıklamaları da bu minvalde.
Kenan Karaman![]()
Şaşırmam.Kenan Karaman![]()
Diagne + bir miktar para olursa forvete kimi alacağız şimdi'den merak içindeyim.