Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ortasaha veya stoper bari son gün hatırına birşey yapın getirin şu takıma

Fiko'nun aciklamarini okudunuz mu?

Bu gerizekali adami bir de burada bize iyi baskan diye yutturmaya calisan Galatasaraylilari görmek üzücü.

1 sampiyonluk yasadi diye iyi baskan cikiverdi basimiza, bizim Dursun dan hallice gerizekali hiyarin teki bu Fiko.

Iste ben gecen sene bu yüzden Fener sampiyon olsun diyordum. Bu gerizekali Besiktaslilar dünyanin devi olarak görüyor kendilerini 10 senede bir sampiyon olunca. Aynisini Fenerliler de diyor, Besiktas sampiyon olacagina Galatasaray sampiyon olsun 1 hafta konusurlar sonra susarlar. Bu görgüsüzler aylarca hatta yillarca konusur.

Su mal herifin aciklamalarina gel. Bir tane bile adam akilli gazeteci yok mu orada bu herifi tek bir cümle ile göt edecek.

Fikret Orman: "Türk futbolu sadece Beşiktaş'ın başarısıyla bir yere gelemez, hep beraber bir şeyler başarmalıyız. Ancak böyle gelişiriz."

Biz sampiyon olamazsak insallah Basaksehir sampiyon olur yoksa bu Fiko cikar Süperlig'in ismini Besiktas Süperligi olarak degistirelim der. Su Allahin malini bir de iyi baskan ilan ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Iste ben gecen sene bu yüzden Fener sampiyon olsun diyordum. Bu gerizekali Besiktaslilar dünyanin devi olarak görüyor kendilerini 10 senede bir sampiyon olunca. Aynisini Fenerliler de diyor, Besiktas sampiyon olacagina Galatasaray sampiyon olsun 1 hafta konusurlar sonra susarlar. Bu görgüsüzler aylarca hatta yillarca konusur.

Su mal herifin aciklamalarina gel. Bir tane bile adam akilli gazeteci yok mu orada bu herifi tek bir cümle ile göt edecek.

Fikret Orman: "Türk futbolu sadece Beşiktaş'ın başarısıyla bir yere gelemez, hep beraber bir şeyler başarmalıyız. Ancak böyle gelişiriz."

Biz sampiyon olamazsak insallah Basaksehir sampiyon olur yoksa bu Fiko cikar Süperlig'in ismini Besiktas Süperligi olarak degistirelim der. Su Allahin malini bir de iyi baskan ilan ediyorsunuz.

Sanıyorum 4 sene üst üste şampiyonluk uefa kupası -süper kupa 20 süper lig şampiyonluğu filan olsa bizim türk liginde işimiz olmaz ayrı lig kuralım filan der.
Beşiktaş görgüsüzlüğü diye bişey var duymuşmuydun

Ben yaptım ben ettim fikret çıkmış ortaya yine herkeste filozof dinliyor sanki. Bizim yönetimin mallığı olmasa görürdüm ülkenin en büyük kulübü 8taş diyen rütbesizin tipini.

Ivanovic zenitte

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Akil var mantik var. Insan bosuna tasimiyor o kafasinin icindeki beyni, ama kullanmayi bilmedikten sonra böyle olursun iste.

Bunun gibi mal bir baskanim olacagina Dursun gibi sümsük yalanci bir baskanim olsun bin kat daha iyi.

C3gSg8pW8AAZqAQ.jpg

Neye göre en byksün kardeş diye sorsan

Ee 1903 en büyüğüz işte :red:

Hadi belki 1903'de kurulduğu için yaş olarak büyük olabilir bunu kastetmiştir belki,ama bu zaar Galatasarayın uefa kupası olduğunu bile bilmiyor çok bir şey beklememek gerek.

Şöyle cevap vermek lazım buna

CeqSxNNW4AEZhEe.jpg

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt