Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barime josueyi kesmese gelecek mac.
son maclarda linnes josue cok saglam oynadilar.
ama bizimkisi görmiyor bunlari.

yönetimde bir hesapi unuttu, bu sezon sampiyon olamasalar
daha ne kadar kalabilirler koltuklarinda ?

Son düzenleme:
he Dzeko yu kesin istememistir

Hamza serefsizine yavas yavas inanmaya basladim ben. Dursun daha buyuk serefsiz emici cikti. Su Ukranyali cocuk vardi onu Hamzada istemiyordu Dursuna göre.

Konoplyanka reis :(

Zaten Cavanda gelince olumlu konusuyordu Levent, bir ise yaramayinca da "ben aslinda olumlu bakmiyordum transfere ama Riekerink istedi" demisti - hepsi yalanci bunlarin.

Konoplyanka reis :(

Zaten Cavanda gelince olumlu konusuyordu Levent, bir ise yaramayinca da "ben aslinda olumlu bakmiyordum transfere ama Riekerink istedi" demisti - hepsi yalanci bunlarin.

Serefsiz olduklarini biliyordukda bu kadar serefsiz olduklarini bilmiyordum. Resmen taraftar ile alay geciyorlar, salak yerine koyuyorlar bizi küfür

Hamza sözde Jordan değilde abisi olan öbür Ayew ve Konoplynka yi istememişti. Boşuna sovdük adama

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Kalinic'i satın alma opsiyonuyla kiralama şanslarının bulunduğunu belirten Ercan, "Kalinic ve Konoplyanka'yı sezon başında alacaktı Galatasaray. Hem de uygun fiyata. Kalinic'in kiralama bedeli 500 bin Euro, satın alma opsiyonu ise 2 milyon Euro idi. Hani her şeyi Cüneyt Tanman'ın üzerine yıkıyorlar ya, insanlar bunu bilsin. Konoplyanka da Sevilla'ya gitti. Yarın Barcelona'ya transfer olacak. Hamza Hamzaoğlu 'bizde oynayamaz' dedi. Kalinic de Fiorentina'da kral oldu" diye konuştu.

konoplanka barcaya gitmedi schalkeye gitti schalkedede oynayamiyor gibi :chuncky: sekkonun teki hocamiza sallamis da g.t olup kalmis

Las palmas psg den jese yi kiralamis cok ilginc baska jesemi mi bu realden giden degildir heralde

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hull city kaç oyuncu aldı arkadaş. Bunların hocası kim tüm eski süper lig oyunculari doldu.

Grosicki,N'diaye,Niasse,Markovic

TRANSFER - Bursaspor ve Eskişehirspor formaları giyen Alfred N'Diaye, Villarreal'den Hull City'e kiralık gitti.

Las palmas psg den jese yi kiralamis cok ilginc baska jesemi mi bu realden giden degildir heralde

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O jese sakat olduğu halde 25 milyon Euro ya alınan Jese. Onda çok güzel para aklandi

Ay sonuna kadar da Rusya ve Çin e selçuk ve Podolski yi pazarlariz sanal alemde

Çin'e oyuncu satacaksak Chedjou yahut başka bir çöpü satmak lazım

Xelcuk sezon sonuna kadar takımda kalmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt