Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal hiçbir şekilde Galatasaray Avrupa dan ceza almayacak dediğini dün gibi hatırlıyorum
Şeref sözü diyordu yaptığını anlaşmayı kat kat geçerek men yedirdi bize

Büyük baskanmis aldı paranın egonun kokusunu hop atladı hemen
Ha bunlar ıyimi bunlarda aynı onun gibi

Allah Galatasaray ın sonunu hayır etsin

Rasim 500 milyon boş hali arazinin proje gelistirilmemis hali diyor göreceğiz bakalım

[h=1]Galatasaray Pato'yu bitiriyor![/h][h=4]Alexandre Pato'nun transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Villareal'de beklentilerin altında kalan Brezilyalı futbolcu için Galatasaray ve Çin kulüplerinin devrede olduğu belirtildi.[/h]Fanatik

İnandık mı
d306948e3452cd35b539cb54a5f5074a.jpg

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

[h=1]Galatasaray Pato'yu bitiriyor![/h][h=4]Alexandre Pato'nun transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Villareal'de beklentilerin altında kalan Brezilyalı futbolcu için Galatasaray ve Çin kulüplerinin devrede olduğu belirtildi.[/h]Fanatik

İnandık mı

:38573: Ne diye böyle aptalca haberler yapıyorlar ki.

Pato'yu aliyoruz herhalde yine. Saymayi unuttum bu kac oldu herhalde bi 10.defa aliyoruzdur reisi.

Yav öyle saçma sapan bir yönetim varki başımızda
Poldi gitmek mi istiyor ? erkenden gönder yerine bir forvet al mesela Pato gibi

Takımın savunması dökülüyor tutup Ahmet'i alıyorsun Ahmet tek başına mı kurtaracak Galatasaray'ı ?
Yanına lider tecrübeli bir stoper al

Ortasaha yıllardır dökülüyor üstüne Tolga sakatlanıyor Hamit gidiyor Josue desen mal Selçuk desen ölü Sneijder&De Jong 1 maç iyi 5 maç kötü hala ortasaha alınmadı ve De Jong'un satılması gündemde

Carole ile olmayacağı o kadar belliydiki sezon başından beri hep söyledim Carole bu takımın sol beki olamaz ne defans ne ofans olarak iyi değil diye Telles'den gelen 6.5 milyon'u öylece araya verdiler Telles-Bruma olsaydı şimdi sol kanatta neler olabilirdi bir düşünün. Carole en fazla yedek olur bu takıma

Yasin&Chedçu filan saçma sapan disiplinsiz tavırları kaç defa yaptılar ve en sonunda yine affedildiler

Devrim sart. Bugünden itibaren her mac istifaya davet edilmeli.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Panik transfer olarak sanırım Pato olacak veya uğraşıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taraftarin bu tepkisini azaltmak icin Podolski den gelecek para ile Pato yu almaya calisiyorlar.

Bakiyorum yine güzelce ümitleniyorsunuz.

Nah alirlar Pato'yu. Dün cikip konusan Allahin cezasini duydunuz, o zihniyette olan adamlar hic bir kalburüstü futbolcuyu transfer edemez.

Ne patosu arkadaş kandırmayın Galatasaraylıları

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakanin prensi idi,aramızda olsa eminim gurur duyardı ısıklar icinde uyusun.

Bakiyorum yine güzelce ümitleniyorsunuz.

Nah alirlar Pato'yu. Dün cikip konusan Allahin cezasini duydunuz, o zihniyette olan adamlar hic bir kalburüstü futbolcuyu transfer edemez.

O konuşmadan sonra kelleler şu an koltuklarının altında. Bence uğraşıyorlar ama alırlar mı almazlar mı veya alırlarda neyi alırlar bunu göreceğiz.

Patoyu degil Cristianoyu alsalarda artik istifa sart. Yakismiyorlar hirsizlar. Galatasarayi oyun oynarcasina yönetiyor beceriksizler.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

O konuşmadan sonra kelleler şu an koltuklarının altında. Bence uğraşıyorlar ama alırlar mı almazlar mı veya alırlarda neyi alırlar bunu göreceğiz.

Gaz alma haberleri bunlar.

Temasta bulunurlar sonra yine "Villareal cok para istedi biz Galatasarayin durumunu düsünmek zorundayiz FFP ehe ühü" diye sacmalar o Nazif denen hiyar agasi.

Bu arada Levent Nazifoglunun Beyaztv ye yaptigi aciklamalari tekrar izliyorumda, adam hakli gibi geldi bana...

Unal Aysal mesela 1 milyarlik halka acildi felan, o parayida gitti Hayrovice, Ontiverolara harcadi (Sneijder-Drogba felanda var tabi onlara birsey demiyorum).
Birde adam diyorki hersey teminat gosterilmis (Onceki yonetimler tarafindan) 2021 2022 2023 e kadar kasaya 1 kurus para girmiyor girmeyecek... Bunlari biz yapmadik ama bize kesiyorlar cezayi diyor...

TT Arena isim hakki ($10 milyon) Nike felan Tv yayin gelirleri hepsi temlikliymis, bunlarda dahil yani hatta hasilatin da bircogu temlikliymis... Sportif AS nin butun gelirleri temlik altindaymis sadece Kulubu elindeki hasilat Galatasaray kulubune geliyormus... Tursu 120 milyon TL kulube para koymus (almak uzere koymus olsa bile)...

Biz kulubu en iyisi kapatalim, bizden soyle bi 10-15 yil bi cacik olmaz artik... Biz suanki yonetime yukleniyoruzda adamlar gercekten zor durumda sanki... Ben inandim mr. 99% a

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt