Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen yil bu dönem daha cok harektli gecmisti transfer, cikin bari aciklayin transferi kapattik diye, bu capsizlar oyuncu satariz hesabi ile konustular bir tane oyuncu gitmeyince satilik olarak bütün planlar elde patladi

En az 1 transfer yapacagiz dersen taraftari umutlandirirsin, 1 hafta kalmis, hangi mevkiye oyuncu alacaklarini bile bilmiyorlar.

Lukas-Podolski.com@Podolski10
35-20e3.png
2714.png

C3CY2hVXAAAz8Pa.jpg

avrupa takımları salak galiba adam avrupada oynamak istiyorum diyor talip olmuyorlar veya fiyatı uçuk geliyor

Reis taa 11*12 sezonunda ManCity almak istedi almıştıda aslında ama ingiltere uae arası problemler dolayı çalışma izni alamadı
Şimdi la öyle saçma iş mi olur diyenler olacaktır Neymar transferide bu yüzden o kadar gecikmişti

Fiyat çok sorun olmayacaktır hani yakından bildiğim için söylüyorum babası klübün patronu gibi sahibi gibi birşey aynı zamanda petrol kralllarından UAE'nin
Bonservis-Maaş gibi şeylere çok sorun olmaz adam para için değil zevk için futbol oynuyor

cassano serbest kalmış dursun özbek duymasın alır yoksa :D :D

Chedjou affedildiğine göre,umarım Podolski de kalır.
Bu takıma orta saha şart.

Podolski elveda demeye getirmiş son beş gün der gibi :(

Drogbayı özledim ben be hüzünlendim gece gece takımımız ne hallerde yerin dibine geçiyorum dursun yüzünden

Alirlarsa orta saha alinir, mantiken oyle olmali cunku orada kimse kalmadi, kalanlar da futbolcuya benzemiyor. Podolski giderse tabiki bir forvet 100% sart ama bakalim gidiyor mu gercekten. Gidecekse artik son gunu bekleyecek halimiz yok, simdi kararini vermeli.

Podolski´nin elveda dedigini nerden cikardiniz yahu? 5 gol atti, eliyle de 5 isareti yapmis, mesaja da 5 yazmis zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt