- 9 Ocak 2014
- 33.132
- 9.446
- 1.538
Tudorun futbolculugunun son dönemlerini hatırlıyorum. Fifa 2005te falan juventusda degişilmez oyuncum olurdu gördügüm kadarıyla hocalıgıda başarılı. Umarım böyle bu havada devam eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ılgılenmıorum@Sergen Zeren den dransferin bitimine sayili gunler kala son gelismeleri alalım ������
Beni kırdınılgılenmıorum
olur öle aradaBeni kırdın
olur öle arada
total 90la zengin çocuklarının nispet yaptığı zamanlarİgor hocam ve stepne appiyah
![]()
Birşey söyleyeyim mi ,transfer yapamayan takıma ünlü ,kariyerli hicbir hoca gelmez hele ki fair play kiskacindaysan ki bu durum diğer Türk takımları için de farklı değil Advocaat,Avcı,Sağlam,Karaman gibilerinin yerine Tudor tercihimdirArkadaslar herkes Tudoru istiyor da, Tudorun ne basarisi var? Tudor Galatasaray seviyesinde bi hoca mi ? Buyuk takim tercrubesi var mi ? Sampionluga oymaisligi var mi ? Hajduk Split PAOK ve Karaburuk takimlarini calistirmis 43% galibiyet yuzdesiyle oynamis ve sadece Hirvat kupasini kazanma basarisini gostermis bi hocadir. Yani demek isedigim su, neden TUDOR nedir bu TUDOR sevdasi ?
Ali Ademoğlu: ''Fatih Terim'e teklif götürdük. Oda bize, sorunlarının olduğunu gelemeyeceğini iletti. Ama elbet bir gün Fatih hocayı getireceğiz.''
Arda, o minimum zarar konusunu ben hic bir yerde bulamadim var mi bir linki? Cunku yoneticiler oyle birsey yok diyor habire.
cişim geldı ugrasamıcam iii gunler