Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jovetic vardi sevilla kiraladi
Niasse vardi hull city kiraladi
Luiz Adriano vardi spartak aldi

Moussa Konate alinabilir, Lys Mousset veya Calleri kiralanabilir. Olmadi boşta olan adebayor alinabilir...

Arkadaslar macin genis ozeti veya 90 dakikasini bakabilecegim bir yer biliyormusunuz ?

Podolski kalacak. Sergen yokken kötü birşey olmadı bu şekilde devam edecegini düşünüyorum.

Transfer falan yapmasin bu hainler. Sezon oncesi transfer donemine para kalsin, Sn. Ünal Aysal o parayi muazzam sekilde degerlendirecektir. Bknz: muslera, eboue, ujfa, riera, melo, elmander.

Transfer falan yapmasin bu hainler. Sezon oncesi transfer donemine para kalsin, Sn. Ünal Aysal o parayi muazzam sekilde degerlendirecektir. Bknz: muslera, eboue, ujfa, riera, melo, elmander.
zaten su an ünal aysalın kurdugu kadro bizi taşıyor duısun bu sezon 20 milyon euro harcadı aldıgı adamların hic biri katkı vermiyor tek dilegim dursunun bir an önce gidip iyi bir başkanın göreve gelmesi

zaten su an ünal aysalın kurdugu kadro bizi taşıyor duısun bu sezon 20 milyon euro harcadı aldıgı adamların hic biri katkı vermiyor tek dilegim dursunun bir an önce gidip iyi bir başkanın göreve gelmesi

Iste futbolu bilen gssever 1 uye. Bu takimi muslera sneijder yasin bruma gibi Sn. Ünal Aysal transferleri sırtlıyor hala.

Tesekkur ederim rdasta penalti pozisyonunda simdi... Kac dakikalik ozetti bu ? Tekrarini izleyememmi biryerde ? Poldi Sneijder ortaligi kasip kavurmus, bugun izleyemedim macida... Meraktan catlayacagim :D

bende izlemedim nettede bulamadım tekrar yada g.özet trt den izledim geniş özeti 1 saat kadar evvel tatmin oldum beklersen belki trtspor yine verebilir program sonuna doğru

büyük başkan dursun özbek;
pandeve kapıyı göstermiş, burak'ı iyi paraya satmış, umutu kovmuş ve podolskiyi kulübümüze kazandırmıştır

Son dakikada burak gibi satacağız herhalde poldiyi elde eren kalacak tek,yandık ki ne yandık.

Son dakika bunlar Muslera Podolski Bruma yi bile satar yerlerinide su yeni 4 genç ile doldurur.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

büyük başkan dursun özbek;
pandeve kapıyı göstermiş, burak'ı iyi paraya satmış, umutu kovmuş ve podolskiyi kulübümüze kazandırmıştır

s-10874a785dc9fba016a57ab73cf8e50a6ae10c74.gif

Transferi bıraktık podolski gitmesin nöbeti tutuyoruz.

Mutlu musunuz anti aysalcılar?

Aysal'in yasattiklarini ve yaptiklarini kimse inkar etmiyor zaten... ama kulubu borclandirip gitti... eger UEFA bize 65milyon limiti verdiyse, bunun suclusu Unal Aysal'dir, 1 yil avrupa'ya gidemedik ceza'dan dolayi, bunun sebebi de Unal Aysal'dir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt