Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon bile Orellana ile görüşüyormuş.

Olursa müthiş transfer.

o bu değilde Ahmet-Hakan cezalı
Semih-Serdar-Koray sakat
Chedçu kadro dışı

Bayağı elimizde stoper kalmadı lan 0 yani
bunların alayı cidden yok mu bilemedim ama jong ve carolı stoper oynatır solbeke linnesi koyar sarbide herzamanli yerini alır. sonrada puan kaybederiz heralde

hakan lig maçında oynayabilecek ya ne yazık ki

kupa maçı var yarın

Arkadaş çok mu zor kov joru getir bielsayı tek bir transfer ya şimdilik tek al vidayı

4-3-3

Muslera
Linnes vida ahmet Carole
Tolga De jong
Sneijder
Garry Poldi bruma

Taş gibi kadro olur bielsa ortalığı folloş eder bu adamlarla

s.a

C21zIeGWQAAiP02.jpg

Bu utanç belgesidir .. Galatasaray'ı yonetenlerin ve TD nin ne kadar bu işten anlamadığının belgesidir. Bunu gözlerine sokacak bir cesur gazeteci, muhabir yok mudur bu ülkede??

Bu utanç belgesidir .. Galatasaray'ı yonetenlerin ve TD nin ne kadar bu işten anlamadığının belgesidir. Bunu gözlerine sokacak bir cesur gazeteci, muhabir yok mudur bu ülkede??
sanırım gazete haberiymiş zaten reis de hangisi bilmiyorum

...

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gündeme gelen orta saha transferinden dolayı Selçuk İnan'ın huzursuz olduğu belirtiliyor.

Selçuk'a orta yuvarlağın tapusunu verelim, yönü bizim kaleye doğru bir de sandalye atalım ömür boyu orada otursun ayağına gelen topları da geri pas atar, Karabük 10 km'nin üzerinde fark atmış Selçuk Bey hiç rahatsız oldu mu acaba

Ulan bu Konstantinos Manolas'a helal olsun varya
Olympiakos yıllarını çok iyi hatırlıyorum
Bir de şimdi geldiği hale bakıyorum
Tabiki Boateng-Godin gibi top class olamadı hala ama dünyanın sayılı stoperlerinden bana göer

Umudum kalmadi artik. 7 Gün kaldi. Hic birsey olmaz artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt