Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hafta kaldi hala gelen giden yok...

Podolski ve Chedjou da kalacak gibi duruyor...

C23iZhlXEAANFZc.jpg

Ünal başganım geri dönecek inş

Şahsen son yıllar da FT gibilerin ve yönetimlerin çok başarılı olduğunu düşünmüyorum. Hatırlarsanız aysal; terim ile olan diyalog sorunu ve real i sallayacak karar güçlü takıma uygun olmayan TD seçimleri nedeniyle takıma hem maddi hem de büyük manevi çöküş yaşattı. Sakın sanmayın ki ondan öncekileri veya sonrakileri beğeniyorum, tam aksine berbat buluyorum. Gerçekten işini bilen, konuşmasıyla, duruşuyla, tavrıyla ve futboldan anlayacak bir ekip kuran bir başkana ihtiyacımız var. Aysal da gelecekse öyle bülent arkadaşından arınıpta gelsin sonra ontivero hajrovic falan iyi komisyon dönüyor.

Renktaş ilk maçta protesto düşünüyor mu UA? Nasıl bir tepki vermeyi düşünüyor?

Rant peşinde koşup sessiz sessiz oturarak.
Her zaman olduğu gibi.
Proteste etmedikleri gibi protesto edenleride susturuyolar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uA'nın olmadığı 2001 öncesi tribünler menfaat olmadan takımı desteklerdi. Tüm dünyanın "cehennem" dediği yerdi. Ne zaman ki menfaatçi uA geldi tribünler bitmeye başladı.

En güzel transfer Ünal basganimin geri dönmesi olur.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal'dan dönüş sinyali

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, Dursun Özbek ve yönetimini eleştirdi. Aysal, yeniden aday olup olmayacağıyla ilgiliyse taraftarı işaret etti.

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, geri dönüş sinyali verdi. Dursun Özbek ve yönetimini eleştiren Ünal Aysal, yeniden başkanlık olarak da adres olarak taraftarı gösterdi.

Ünal Aysal, TRT Radyo'da açıklamalarda bulundu. Aysal "Galatasaray'da seçim var, kuralar var. 'Ünal Aysal istedi, geliyor' diye bir şey olamaz. Taraftarın sesine kulak vermek zorundayız. İnanılmaz bir ileti yağmuru var. Geri dönme çağrısı ve özlem mesajları var. Şu anki yönetim de taraftarı dinliyor ve isteklere cevap vermeye çalışıyor." diye konuştu.

Aysal, yönetimin Jan Olde Riekerink tercihiyle ilgili ise "Benim seçtiğim teknik direktörler ile yeni yönetimin teknik direktör seçme tarzları farklı." dedi.

Galatasaray'ın eski başkanı, Riva ve Florya arazileri için yapılan anlaşmayı tehlikeli bulduğunu söylerken, "Galatasaray, yapılan anlaşma ile her şeyini verip, hiçbir şey almadan masadan kalkabilir. Dönemimdeki zararlarda büyük bir artış yoktu. Yapılan yatırımlar oldu ve bu normal bir durum. Özbek ve yönetimi, Galatasaray'a destek için geldi ama şu ana kadar iyi bir performans gösteremediler. Düzelebilir ama bu durum." açıklamalarını yaptı.(ntv)

Ünal Aysal bir konuşma yaptı Twitter'da ülke gündeminde 1 numara adam hala !

Iyice bir düsünün bakalim Ünal Aysali getirirlermi takimin basina? Bütün Türkiye Dursun Özbeke calisir secimi dursun kazanir. Aman Galatasaray düzelmesin diye

Başganım hala çok fit ve yakışıklı

Bursaspor Başkanı Ali Ay: Robert Prosinecki isminde karar kıldık, transfer 1-2 saat içinde netleşecek.

Valla Başakşehir organize iyi top oynuyor
Beşiktaş kolay kolay puan kaybetmiyor
Fb desen Aziz hertürlü oyunu oynayıp yarıştan kopmayı engelleyecektir

Biz iyi futbol yok
Kolay puan kaybediyoruz
Başımızda adam akıllı yönetici yok
Teknik Direktör yok
Futbolcu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt