Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasarayda-terim--62d8cfeb1625c91ac0b6.jpg

FT parayi birakmaz
Bilic delikanlilik yapip gelmeyebilir
Avci ise irdelemem gerekiyor ama su noktada net evet denemez bence

FT parayi birakmaz
Bilic delikanlilik yapip gelmeyebilir
Avci ise irdelemem gerekiyor ama su noktada net evet denemez bence

Avcı bence hafif şizofrenik bir adam. Taktik açıdan fena değil ama büyük takım için taktik de yetmiyor tek. Kompleksleri olan adamlar genelde batırıyor.

Bilic'in oynattığı akışkan oyun başarılı ama kariyerini baltalayan bir cenabetliği var. Taktik açıdan tek bir sistemi var ve o tıkandığında çözüm üretemiyor. Gelirse bir Gerets effect yapabilir. Ama performansı sürpriz olur, ve istikrarı çok olmaz.

Terim Dursun ile gelirse çok şaşırırım. Fırsat kollayan biri. Güçsüz başkan ile asla çalışmaz Canaydın'dan sonra diye düşünüyorum. Milli Takım'da ki pozisyonu tehlikeye girerse bir ihtimal.

Juventus sezon sonuna kadar kiralamak için Genoa ile anlaşmış, Fener ise Hernanes'e yıllık 4m teklif etmiş. Son karar Hernanes'teymiş.

Sampiyonluk sansimizin yüksek oldugu bir sezona yanlis Td ile devam ediyoruz

Bu sitede detayli istatistikler var ligle ilgili

MatchStudy - Futbol Macları icin İstatistiksel Analiz Rehberi

goz gezdirmenizi oneririm. mesela gecen sene wow denilen aykutun takimi ceza sahasina oynanan top, sut gibi konularda sonuncu.
avatarimda gordugunuz babayigit rakibi karsilama mesafesi ve hucum verileri konularinda ligin en iyi takimlarina yakin, by far en hasbelkader olusturulmus kadroya sahip olmasina ragmen

Terim gelmesin zaten. Sıkıldım.

Bilic ve Avcı bana göre şu an Tudor Bey'in önündeler.

Avci bence Alpayin dedigi gibi buyuk takim hocasi gibi degil pek. Hem karakter hem oynattigi futbol olarak. Milli takimda da pek goremedim bunu. Yillardir ayni takimda olmasindan kaynakli oturakli ve disiplinli bi takim yaratmis ama 0 baski altinda. Biraz Riza-BJK gibi olabilir

NTV Spor'daki lüzumsuz maçta hiç bişey gözükmüyor :asd22:

HAhAHAHAHAh

Ali Bozkurt ‏@galatasarayfor 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Ünal Aysal açıklama yapınca Galatasaray iki kulvarda coşmaya başladı nasıl bir vizyon varsa takıma vizyon yükledi resmen helal olsun

Galatasaray'ımızın acilen Dursun Özbek denilen o pis alışkanlığı bırakması lazım yoksa şampiyon olamaz.

Transfer doneminin bitmesine 7 gun kaldi

Bakalim nolacak.

Ferri açıklamış kiralık falan gelse barş çok iyi topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt