Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her maç 2 kafa golü yeriz artık. Takımın en kısa bölgesini defans yapmak bayağı güzel olur

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaten stoper bölgesine transfer yapacaklarmis gibi gözükmüyor; böyle idare edecegiz gibi :X

şuan en ideal sabri ahmet carole linnes
koray dönünce linnes ahmet koray carole denenebilir

podolsky gidiyor ferri geliyor forvet için isim geçmiyor nasıl olucak şimdi poldy giderse maaş bütçesinden 3 mio açılıyor ffp ye göre 1.5 en az ferri alsa en az oda geriye kalacak 1.5 ile forward kimi getirebilirler?

Ferri Lyon'da yedek kaliyor ilk 11 oyuncusu degil nasil 7 milyon istemis lyon enteresan

Ali Naci ve Nevzat, lyon ferri icin 7.5m istedi ve vazgecildi dediler

Yoksa bizimkiler kiralamak mi istiyor?

podolsky gidiyor ferri geliyor forvet için isim geçmiyor nasıl olucak şimdi poldy giderse maaş bütçesinden 3 mio açılıyor ffp ye göre 1.5 en az ferri alsa en az oda geriye kalacak 1.5 ile forward kimi getirebilirler?

forvet bence kiralık olacak basında şimdiye geçenler pato calleri janssen vargas bunlardan birini kiralamaya çalışıyorlar ama son gün adem ve castro gelebilir

Ferri çok koşan çalışkan bir oyuncu oyunun iki yönünü oynar maç içinde Sneijder ve Podolski'nin yaptığı kısa ara pas oyununu oynayarak dikine oyun kurar nerden ilgilendiler bilmiyorum hiç yönetimimizin vizyonuna uygun değil 1 hafta da onunla oyalanırız gibi

Çok koşuyor oyunu iki yönlü oynuyorsa hemen alalım.. Yatalak Selçuk dan vallahi billahi bıktım

bu haftaki maçta semih carole stoper ikilisi çıkacak iyi ki rodallegayı sattılar

Ferri filan gelmez lyon Kayserispor gibi kazık atmassa oyuncu vermez. Ayrıca fiorentina da istiyormus

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Ferri'nin transfermarkt piyasa değeri 7.5 şimdi çıktı Nevzat ve Ali Naci'nin neden 7.5 dediği :D

Maaşı yarım dönem hesaplayın bu sezon. gelen oyuncu 1 sezona ne kdr alacaksa, yarısını alacak sezon sonuna kdr.

Podolski gitmesin, kims de gelmesin razıyım çünkü bunlar doğru düzgün adam alamazlar

Ferdi ve Pato gelmez yemiyorlar poldiyi satacaklar sonrada karşı taraf bonservisi yüksek çekti alamadık dilekler biliyorum ben hiç gerek yok alamazlar zaten

Podolski bayern munihle anlaşmış. Munihin tivitırında welcom melkom yazmislar. Kaça sattık acaba?

Fenerin yeni transferi hernanes genoa ya gitmiş

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
Wg3bpN.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt