Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAhAHAHAHAh

Ali Bozkurt ‏@galatasarayfor 2 sa.2 saat önce
Daha fazla
Ünal Aysal açıklama yapınca Galatasaray iki kulvarda coşmaya başladı nasıl bir vizyon varsa takıma vizyon yükledi resmen helal olsun
vay batuhan nbr ulAn :077: :077: :077:

vay batuhan nbr ulAn :077: :077: :077:
giphy.gif

İyidir abi öyle gidiyor işte sen nasılsın ?
@Sergen Zeren Benim ismim geçiyor sen neden cevap veriyorsun ? yapma şöyle işler.
dikkat edersen sergen yalamalı malamalı bi gif paylaşmış senin adına. bilmiyorum subaylık sınavlarında albaylar adını yazıp entere basınca googleda bunlar hep çıkar.
biliyorsun bazı konularda askeriye çok katıdır. en ufak bi yumuşaklık sezerlerse seni almazlar. geleceğine mani olabilecek postlar bunlar. bence modlarla konuş bu konuyu

edit. zaten bu adamlar seni almamak elemek için ellerinden geleni yapacaklar bu paylaşımlarda bahane olacak. bilemiyorum yıllardır ders çalısıyorsun iki gife geleceğin yanacak

Son düzenleme:
dikkat edersen sergen yalamalı malamalı bi gif paylaşmış senin adına. bilmiyorum subaylık sınavlarında albaylar adını yazıp entere basınca googleda bunlar hep çıkar.
biliyorsun bazı konularda askeriye çok katıdır. en ufak bi yumuşaklık sezerlerse seni almazlar. geleceğine mani olabilecek postlar bunlar. bence modlarla konuş bu konuyu

Aman hocam ne yumuşaklığı :) ordu mensubu olmak isteyen adam hiç olurmu öyle iş ya :) Beni katmayın da ben tartışmak istemiyorum artık başım yandı bir kez daha olmamalı,derslere yoğunluk veriyorum az kaldı malum.

Cavanda iyileşti. Acaba satılabilir mi?

Stoper kesinlikle alınmaz. Chedjou banko oynar.

Podolski gitme ihtimali büyük. 4-5 Mio gelir.

De Jong gidermi? Sanmıyorum.

Volkan Pala kiralık gitti. Maaş bütçesi azda olsa açıldı.

Endoğanda gidecekler arasında.

Endoğan, Podolski, Cavanda ve belki De Jong giderler.

Kimler gelir belli değil.

Aman hocam ne yumuşaklığı :) ordu mensubu olmak isteyen adam hiç olurmu öyle iş ya :) Beni katmayın da ben tartışmak istemiyorum artık başım yandı bir kez daha olmamalı,derslere yoğunluk veriyorum az kaldı malum.
ben seni biliyorum öyle biri değilsin ama bu gifi gören googlecı albay bey bunu bilemez. Batuhan Aydemir yazıp entere bi bascak adam malum gifler fora.
ben olsam seni direkt kapı önüne koyardım.yanlış anlama

ben seni biliyorum öyle biri değilsin ama bu gifi gören googlecı albay bey bunu bilemez. Batuhan Aydemir yazıp entere bi bascak adam malum gifler fora.
ben olsam seni direkt kapı önüne koyardım.yanlış anlama

Yok o kadar olmaz ben ordudan yetişmeyim zaten :) şuandada babam amcamlar ve kuzenim de asker dert olmaz ;)

Cavanda iyileşti. Acaba satılabilir mi?

Stoper kesinlikle alınmaz. Chedjou banko oynar.

Podolski gitme ihtimali büyük. 4-5 Mio gelir.

De Jong gidermi? Sanmıyorum.

Volkan Pala kiralık gitti. Maaş bütçesi azda olsa açıldı.

Endoğanda gidecekler arasında.

Endoğan, Podolski, Cavanda ve belki De Jong giderler.

Kimler gelir belli değil.
de jong mu saka mı yapıyon renktaş kimle oynicaz orta sahada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt