Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:gsbayrak::uyy:

Yakın meşaleleri DRANSFER geldi.

Sırp futbolcu iyidir :) İyi futbolcular yetiştiriyorlar bence

Ben olsam özellikle 1 tane sırp orta saha alırdım ve Prekazi'den tavsiye isterdim

Bence çok iyi orta saha oyuncuları çıkıyo sırplardan

kale.jpg

Sırp kaleci Mikovic beğenildi

Florya'da denemeye alınan futbolulardan ikisi beğenildi. Bu futbolcular içinden 19 yaşındaki Sırp kaleci Lazar Mikovic ile sözleşme imzanmasına kesin gözüyle bakılıyor. 1.87 boyundaki Mikovic daha önce Sırbistan U17 Milli Takımı forması giydi.

H.o

bu kaleciyi hiç tanımıyorum ama eray leşi ile u21'den zoraki oynattığımız ismini hafızamdan sildiğim oyuncudan kötü olma ihtimali yok.

Yine mi pörtledi Pato olayı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sırp çocuk bir maç oynasın iki artistik top kurtarsın GSC tayfası hemen Muslera'yı satalım parasıyla transfer yapalım bu çocuk ilk onbir başlasın diye başlık açar , ilk yediği hatalı golde de asıp çöp damgasını yapıştırır.Tarihe not düşülsün.

Ulan bize kaleci mi lazim

Forvet ve orta saha bulun lan

Burda orta saha , stoper , forvet hayali kuran , bilimum oyuncuyu beğenmeyen renkdaşlarımızı hatırladıkça gülsem mi üzülsem mi bilemiyorum.

Transfer olmayacağı o kadar aşikardı ki , hatta bu yönetim defolup gittiklerinde çok büyük bir hezimet ve borç bırakacakları da bir o kadar kesin görünüyor.

koskoca riva ve blorya'yı 340 m tl'ye peşkeş çeken , kadro değeri 100 m tl altına gerileyen , 150 milyon tl ek borç yaratan ahmakların yönettiği kulubümüz batmanın eşiğindedir.

b46a60041fc38d37f65274223d33f11c.jpg

Denemeye alınan İranlı forvet Arash Mohammedvand.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni forvetimiz hayırlı olsun. Arash Mohammedvand.

C3LhiHWXUAAmc8N.jpg:large

h.o iyi transferler

İranlı forvette klas bir hava var. Berk İsmal gibi çöp çıkmaz umarım. Güzel hamleler bunlar aferin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt