Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Nöbeti böylece bitirdik.
Preciado, Dzeko ve Pato derken içimizden halletik çok şükür.

Son düzenleme:
Levent Nazifoğlu: "Soyunma odasında Podolski'ye 'bir yere gitmiyorsun, otur oturduğun yere' dedim ve şakalaştık. En büyük arzumuz, kalması."
Levent Nazifoğlu: "Poldi kalmak istediği sürece, bizim oyuncumuzdur. Gitse yerini doldurma ihtimalimiz çok düşük. Bulamıyoruz."
Evet, hem yerli, hem yüksek bonservisli, 2.5 milyon ücretli, ayrıca kronik sakat ve komisyon koparacakları bir forvet pek kalmadı piyasada.

Bjk, Adebayor'u almış. Türk Futbol Tarihinin en saçma transferi. Kaç senedir boşta geziyor.. Bu kadr kariyerli bir isim neden boşta diye hiç mi düşünmez bizim yöneticiler anlamıyorum..

%99.999 Komisyon var transferde.

Forvet bulamiyoruzmu demis Nazif ? Ulan sanki forvet aradinizda bulmaniz kaldi bas git ayakimin altina almayim seni yalanci herif

Türkiye'de Serdar ve Eren'den sonra komisyonu olan, bol bol sakatlanan oyuncu kalmamış, bulamıyorlarmış. :'(

simdi forvet alsak sanki podolskiyi mi yedek bırakıcaz hem bence stıoperlerimiz daha bomba carole ile birlikte keske maiconu alabilseydik stoperler hic güven vermiyor

Robbie Keane, Berbatov, Drogba, Eduardo boşta.

Madem para yok,madem adam bulamadınız. 3 gün kalmışken şu 4 isimden birini sene sonuna kadar alın.

Bakın Roma Grenier'i opsiyonlu kiradı Ferri konusunda bu şekilde saldırmak lazım ayrıca Fiorentina Saponara'yı almış Ferri bize kaldı büyük ihtimal

Chedjou kaldığı için stoper yalan oldu,Poldi kalırsa forvette almayız orta saha için herşey müsait Japonlara Selçuk'u verelim

Forveti boşverin box to box orta saha alın.

'' Umutsuz durum yoktur, umutsuz insanlar vardır.*Ben hiç bir zaman umudumu yitirmedim.''
Mustafa Kemal Atatürk

Ortalama 32 yaşındaki orta sahaya istersen Ramos pepe ikilisini getir... İlk önce ortasaha gerekli bence

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

ben suan icin diyorum orta saha zaten yaza alinmasi gereikr.
ama bilmiyorum su josue hosuma gitti defansif orta sahada, hem defansa yardim ediyor hem teknik.
orda bi kac mac denesek iyi olur.

Podolski
Bruma Sneijder Yasin
Tolga Ferri

buna dönüşebilirsek efso olacak

ben suan icin diyorum orta saha zaten yaza alinmasi gereikr.
ama bilmiyorum su josue hosuma gitti defansif orta sahada, hem defansa yardim ediyor hem teknik.
orda bi kac mac denesek iyi olur.
Ben izleyemedim bugünkü maçı :(

Carole nasıldı, aynı tas aynı hamam?

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

6-0 demek :) Helal olsun,averaj için olumlu.

podolski olayında bence yönetimin pek suçu yok
panzer baya tribüne oynuyor
kulübün transfer yapmak için elinin kendisine mahkum olduğunu biliyor bonservis ücreti direk alacağı ücretle ilgili
nasıl olsa japonya da marta kadar süre var
Galatasaray ın vakti yok üstelik yüklü miktar kulüpten alacağı da var bizim yöneticiler rest çekemiyor

su an ligin en cok gol atan takımıyız gole katkı vericek cok oyncumuz var fakat stoperlerimiz bence bomba

Ahmet çalık ve Chedjou adam gibi olurlarsa fena olmaz gerçi Chedjou konusunda çok ümitsizim.
Aslında ahmet serdar ikilisi harika olurdu ama ne yazık ki bunu ancak önümüzdeki sene görebiliriz.

Aslında bizim acilen ortasaha oyuncusu almamız gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Gremio'daki Walace 10 milyona Hamburg'a gidiyormuş. Çok beğendigim oyuncuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt