Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet, hem yerli, hem yüksek bonservisli, 2.5 milyon ücretli, ayrıca kronik sakat ve komisyon koparacakları bir forvet pek kalmadı piyasada.Levent Nazifoğlu: "Soyunma odasında Podolski'ye 'bir yere gitmiyorsun, otur oturduğun yere' dedim ve şakalaştık. En büyük arzumuz, kalması."
Levent Nazifoğlu: "Poldi kalmak istediği sürece, bizim oyuncumuzdur. Gitse yerini doldurma ihtimalimiz çok düşük. Bulamıyoruz."
Chelsea daki Costa'yi istemişler.Forvet bulamiyoruzmu demis Nazif ? Ulan sanki forvet aradinizda bulmaniz kaldi bas git ayakimin altina almayim seni yalanci herif
su an ligin en cok gol atan takımıyız gole katkı vericek cok oyncumuz var fakat stoperlerimiz bence bombaForvet kesin almaları lazım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortalama 32 yaşındaki orta sahaya istersen Ramos pepe ikilisini getir... İlk önce ortasaha gerekli bence
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Ben izleyemedim bugünkü maçıben suan icin diyorum orta saha zaten yaza alinmasi gereikr.
ama bilmiyorum su josue hosuma gitti defansif orta sahada, hem defansa yardim ediyor hem teknik.
orda bi kac mac denesek iyi olur.
su an ligin en cok gol atan takımıyız gole katkı vericek cok oyncumuz var fakat stoperlerimiz bence bomba