Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi tepki gösterdik ya sene sonuna kadar rıza muhabbetinen geçilmez. ağzı iki kelimeden başka laf yapamayan her kesin dediği ilgi çekici şeyleri tekrarlayan tipler sene sonuna kadar kafa şişirirler artık troll ayağına

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ara transfer döneminin bitmesine 2 gün kaldı.
Kadroda revizyon ve takviye için son bir girişim yapılabilir.
Tabii 65m€ butce olayını da düşünerek..

Bence mumkunse Cavanda , Koray, Berk I., Endogan yollanmalı
Orta sahaya bir oyuncu alınmalı.

Kiralanabilcek bir sürü oyuncu var roma da git al bu kadar zor olmamalı oyuncu kiralamak

ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKIKA, AZ ALKMAAR'DAN S.Wuytens'in bonservisi için 2 milyon euro teklif edilmiş arkadaşlar...

Böyle bir haber okudum twitterda

Astronot ne alaka yahu. Uzaya uçsun o zaman.

Son düzenleme:
Wuytens denilen adam cöp'un babasi, hatta cöp topliyan firmanin sahibidir kendisi.

Salak salak adamlarin pesinden kosmaktan bikmadik, nerde bitik oyuncu varsa istiyoruz.

Hollanda liginden futbolcu alacaksan git Heerenveen'den Larsson'i al, kanatlardaki butun elemanlari 5e katlar.

Wuytens standart oyuncu stoperde de oynuyor solak sezon başı Johanssen ya da Delaney'i almamanın acısını yaşıyoruz

Wuytens ne yaw

Bi bakiyim dedim adam bu sezon cogunluk olarak stoperde oynamis

Janssen'i sattıklarından beri hiç AZ Alkmaar'ı izlemedim necidir bu Wuytens bile var mı renktaşlar ?

Hollanda'dan orta saha istiyorsaniz Vitesse den Marvelous Nakamba'yi almak daha mantikli. De Jong kadar sert ama daha dinamik ve genc.

Orta saha transferi yapın bari ey yönetim tolganın döneceği yok

Wuytens'i alacağımıza Josue oynasın orda kaliteyi arttırmayacaksak transfer yapmayalım

Wuytens olsa olsa anca komisyon transferi olur.Selcuk'u uzmeyecek oyuncu tanımına uygundur.Gelsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar: "Milan'dan Watford'a giden M'Baye Niang, Galatasaray'ın kapısından döndü."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt