Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu Sali bombalar gercekten patlayacak gibi

Ceza sahamazdaki hava toplarında takımca yaşanılan acz, artık psikolojik bir hal oluşturdu. Stoper için 1.90 ve üzerinde kimin adı geçse hemen okeyleniyor. itiraf edeyim, başka bir dolu kalite faktörünün öneminin farkında olmama rağmen ben de o moddayım...

Ancak orta saha bu halde oldukça, stopere kim gelse çok değişen bir şey olmayacak. İyi bir stoperle belki birkaç gol az yeriz; gerçek bir orta saha canavarı ile ise takım level atlar...Keşke hem orta saha, hem stoper, hem forvet alınabilse (Bek filan derken sonu yok da neyse!)...Tek oyuncu alınabilecek olduğu aşağı yukarı belli, o opsiyon orta saha için kullanılmalı diye düşünüyorum...

Cisse de bitmiş OHA

suriye_den_cok_aci_haber_14_asker_sehit_h22206_6e21c.gif

Adebayor'da Cisse'de burda fark yaratır.

Ulloa hiç bişey katmaz

Ayının cezası ne zaman belli olucak pfdk ne zaman toplanıyor

tumblr_mz8mmoyQay1slmz68o1_400.gif

Hayırlı olsun camiamıza...

___________Muslera
Linnes Albentosa Çalık Carole
_________Tolga Josue
Rodrigues Sneijder Bruma
___________Cisse

olm
Ben zaten transfer gerekli demiyorum ki, bu iki transfer olursada takımda değişen birşey olmayacak ben haberleri iletiyorum, yine yönetim yanlış transfer yapıyorlar yine Galatasarayın parası gidecek.

transfer gerekli demiyorum demişsin şimdi, ama yukardaki mesajında ulloa kiralandımı tamamdır yazmışsın
bu ne perhiz bu ne lt

Cisse'yi kiraladığımız söyleniyor ama inşallah Podolski kalır Cisse'yi de alırız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt