Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes - Albentosa - Chedjou - Carole
de Jong - Josue
Rodrigues - Sneijder - Bruma
Podolski/Adebayor

H.o

Son düzenleme:
igrenc bir transfer dönemini daha geride biraktik. rodrigues iyi adama benziyor ama yasini kesemez suan icin.

üstelik stoper alinmadi ahmeti saymaya gerek yok sadece transfer yapmis olmak icin alinan 1 oyuncu.

rahmetli cavcavin bize attigi son kazik olarak kayitlara gecti.

forvet, orta saha, stoper, bekler kötü. 1ini bile beceremediler.

Bugün kap gelir diye düşünmüştüm ama yarına kalmış kesin bilgi

sent by note 7 #fireinthehole

transfer gerekli demiyorum demişsin şimdi, ama yukardaki mesajında ulloa kiralandımı tamamdır yazmışsın
bu ne perhiz bu ne lt

Yapılacak
hamleleri söylüyorum yönetim yana yana adam arıyor bu saaten sonra bulduğundan ne fayda gelecekse,

Sabah haberleri çıkmadı mı ulloa mı nedir, satın alaman para yok klüpte mecbur kiraliyacaklar, bakalım görelim dedim sizin dediğiniz takıma hava mı getirecek yoksa ters mi tepecek... Boş yere oyuncular alınıyor bir takımın 5 forveti Galatasaraya ne kadar katkı verebilir veya real sociaded da bile yedek olan bir stoper galatasaraya ne kadar fayda sağlar ahmet çalıktan farkı nedir? Ha yönetim alırsa niye aldı diye küfür etmeyiz hayırlı olsun deriz arkasında da dururuz ama bana kalırsa transfere gerek yok.

Yapılacak
hamleleri söylüyorum yönetim yana yana adam arıyor bu saaten sonra bulduğundan ne fayda gelecekse,

Sabah haberleri çıkmadı mı ulloa mı nedir, satın alaman para yok klüpte mecbur kiraliyacaklar, bakalım görelim dedim sizin dediğiniz takıma hava mı getirecek yoksa ters mi tepecek... Boş yere oyuncular alınıyor bir takımın 5 forveti Galatasaraya ne kadar katkı verebilir veya real sociaded da bile yedek olan bir stoper galatasaraya ne kadar fayda sağlar ahmet çalıktan farkı nedir? Ha yönetim alırsa niye aldı diye küfür etmeyiz hayırlı olsun deriz arkasında da dururuz ama bana kalırsa transfere gerek yok.

transfere her daim gerek var,her kulübün transfere ihtiyacı vardır

sen 4-5 sezon önce sneijder ve drogbayı almasaydın schalkeyi eleyemezdin mesela

jo ve giovaniyi hepimiz istedik,nonda gitsin dedik,noldu ebemizi tersten gördük,tutmadı

transferin neler getireceğini bilemezsin

2012de shaqiri,suarez ve gillet beklenirken necati alındı ve şampiyon oldu takım

almasaydın olamıyodun

şuan iyimiyiz,hayır değiliz takım olarak ve zararın biyerinden dönmeye çalışıyoruz oynanan oyun olarak

1-2 transfer bu yüzden isteniyo çünkü takımın çehreside değişebilir bu adamlarla,ha değişmeyedebilir ama bu riski alacaksın

zaten bişey oynamıyo takım bari oynama ihtimali olur transferlerle

Son düzenleme:
transfer falan yok beyler trollere aldanmayın hamiti alırız belki

Ulloa leicester'ın 5. forveti bize ne kadar fayda sağlar ki?
cisse gelsin en az 10-12 gol atar.
hem yerden hem havadan ayrıca yaşıda 31 çok yaşlı değil

Ulloa leicester'ın 5. forveti bize ne kadar fayda sağlar ki?
cisse gelsin en az 10-12 gol atar.
hem yerden hem havadan ayrıca yaşıda 31 çok yaşlı değil

Ulloa Cisse'den 100 kere daha büyük katkı sağlar Elmander tipi oyuncu epl'den gelen oyuncu ile Çin'den gelen oyuncu arasında mental farkta cabası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt