Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Qweuqe bu takımda iş yapar ama Rize ucuza bırakmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kargalara bu 2 şampiyonlugun hibe edilmesi olayı nedir? oldu bittiye getirildi ama ben hala anlamadım haklılarmı,neden bunca zaman beklenilmis
Mevcut kadroda Orkan çınar ve kweuke iş yapar ki bence kweuke Poldiden daha çok gol atar Poldi iyi bir bitirici ama tam bir forvet değil
bu adam sayesinde iyi top yapıyorduk geriden sağlam çıkıyordukThe Independent'a 4 sayfa röportaj veren Albert Riera ; "En iyi anım Liverpool'a transferim ama en güzel günlerim Galatasaray'da geçti."
![]()
Yarını atlatırsak podolskinin kaldığına şükür edip iki rekat namaz kılmakta fayda görüyorum
TapaTalK
Podolski-Eren-Sinan... hadi forvet kör-topal idare eder de bi stoper, bi önlibero alaydınız bari. Bi Marcelo, bi Atiba bulamıyoruz ya. Avrupada yüzüne bakılmayan adamlar Türkiyede şov yapıyor. Bizi şu yönetime mahkum edenler utansın. Koca camia bi Fikret orman çıkaramıyor mu içinden. Anca locada şurda burda viski içip maç izlesinler. Haluk ulusoy, Haldun üstünel, Adnan Öztürk, Ali dürüst, A.Albayrak, Burak elmas, nerdesiniz. Hele Haluk ulusoy, senin çırağın olamayacak Fikret orman BJK'yi iflastan kurtardı.