Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakho Crystal palace olmazsa 6 aylığına Bordeaux ya transfer olacak mis

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Dembele bizde parlasa ve Chelsea istese max. 15 milyon civarı mavi formayı sırtına geçirirdi.

kurt zouma ile papiss cisse kiralık gelse ne dersiniz beyler! adı geçen diğer işe yaramazlardan iyidir.

Bu yönetim nekadar vizyonsuz oldugunu gene göstermis oldu dembele olayinda. adam imza parasi nekadar istemis olabilirki patlamaya müsait bir oyuncuyu erene tercih ettik? görende eren bedavaya gelmis sanacak , erene verilen bonserviszi sen dembeleye imza parasi versen kosa kosa gelirdi, ama yok ordan büyük ihtiimal komisyon payi yoktu onun icin ereni tercih ettiler

4 harflinin adını duyunca sinirlerim zıplıyor.

Bu saatten sonra bir şey olmaz. Kapatın gitsin. Daha fazla sinirlenmeye gerek yok.

Nazifoglu transfer dönemi bitince bakalim mazreti ne olacak transfer yapmadiklari icin büyük ihtimal bütün suc ffp verilecek

Yönetimin parali kalemi döktürüyor yine.

ali naci küçük@nkucukk

G.Saray, Riekerink’ten ne istedi, nasıl bir talepte bulundu?

Özel uçağı dahi hazırlanan yıldız futbolcu, nasıl imzadan döndü?

Yönetimin parali kalemi döktürüyor yine.

ali naci küçük@nkucukk

G.Saray, Riekerink’ten ne istedi, nasıl bir talepte bulundu?

Özel uçağı dahi hazırlanan yıldız futbolcu, nasıl imzadan döndü?

Baskan siz bana yildiz transfer etmek istiyorsunuz ama ben bu takimi düsünmem gerek, zor durumda birakamam galatasarayi, kadromus cok güclü sampiyonlukun en büyük adayiz, söz veriyorum sezon sonu sampiyon biz olacagiz. hikayelere hazir olun

Riekerink :

Messi çok özel bir futbolcu ama elimizde Sneijder var, veto ediyorum.

Neymar transferi Bruma'nın gelişimini baltalayacaktır , veto ediyorum.

Pique transferine gerek yok , Serdar Aziz oldukça hızlı iyileşiyor, Koray da iyileşmek üzere, aramıza yakında katılacaklardır.

O değilde son günde transfer ettiğimiz hangi futbolcudan gerçekten yararlandık?

Ulan millet ne güzel transfer yapiyor bizimkiler uyusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt