Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz Diarra transferi tam yüklenemedi onu bekliyoruz 2018 gibi yüklenecek arkadaşlar çokta şey yapmayın.

S664y4Q1a2-6.png

Ciddi ciddi transfer yapmadılar ya la.

bu arada aklima geldi liverpool macini izlerken.

seneler once lallana daha southamptonda oynarken ve bu kadar parlamamisken sartlar zorlanip sulanilmali demistim.

hani buradan kicina tekme vurularak gonderilen bi eleman vardi gecenlerde. o profesor arkadas cop demisti. :D

levent bu gece içerse eger sinanların programa baglanır bizde stres atarız söverek

dursun çizgili pijamasını giymiş leblebisini alıp şampanya bardağında kolasını içerek halay tv yi izliyordur şuan. pis pis sırıtarak.
geçmiş olsun cümlemize.

Katılıyorum, yönetime küfür serbest olsun transfer dönemi bitene kadar... Onlar bizi küfürden beter ettiler

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Son gunu degil bunlar son dakika yi bekliyor galiba, daha ucuza aliriz diye.

İyi oldu alacaklardı son gün mal gibi bir adam diğer sene de onu göndermeye çalışacaktık hiç gerek yok şampiyon olacaksa bu kadroda gayet olur eğer inaçları varsa..

dünyada kulübe ait adası olupta bundan tek bir kuruş kazanamıyacak tek kulüp biziz

düşünün bizim adanın avrupada bir takımda oldugunu nasıl para basardı orası

Dursun o gece bu smokinle yatağa girmediyse ben de adam değilim.Devlet yurdunda kalırken okul takımı ile geceden yatıp sabah giyinme faslıyla vakit kaybetmeden direk kahvaltıya koşan tipler vardı , heh dursun bunların atasıdır işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt