Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Premier Lig'ede umarım yakın zamanda pazarlarız. Kıytırık Cenk Tosunlara bile £10 milyon teklif çıkıyor

Sorun bu değil ki ya ben anlatamıyorum, yada sen alamıyorsun. Her talip olduğun oyuncuyu alabileceksin diye bir kural yok. Ama benim yöneticim bundan on, on beş gün önce uğraşıyoruz deyip, pazarlık halinde olduğunu düşündüğümüz kulüp teklif çok geç geldi, 48 saatte ne yapalım derse, ben taraftar olarak hop yine ne oluyoruz derim. Hele son iki senede yalan konusunda bir çok sabıkası bulunan yönetim söz konusu ise. Galatasaray bir oyuncu ile batmaz ama gerçekten teklif geç, 48 saat dendiğinde göre dün gitmiş ise, taraftara yine yalan söylenmiş demektir. Benim kızdığım, bu doğru ise bunun sorumlusunun istifa etmesi gerektiğini düşünmem bu yüzden.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün ki röportajında 48 saat ile ilgili bir şey demiyor ki sadece teklif geç geldi diyor. Ben de aynısını diyorum zaten eşinden dolayı geç teklif etmek zorunda kaldık.

Spinazzola geri dönüyorum diye açıklama yaptı özür dileyerek ama kulubü bırakmıyor, belli ki juveden para koparma peşindeler,

Höwedesi kiraladılar zaten ona gerek de yok...

Yani demek oluyor ki juve bizden para koparmak istiyor daha fazla, bu bariz belli yani.

Kwadwo Asamoah will stay at Juventus this summer. [Sky]

Diego Laxalt will replace Spinazzola at Atalanta, Who will join Juventus. [Sky]

Laxalt's agent was in Milano today. [Sky]

Noluyoruz lan

[FONT=&quot]Spinazzola'nın menajerleri hala Atalanta ile görüşme halinde. Oyuncu bir an önce Juventus'a dönmek istiyor [Romeo Agresti - Goal Italia][/FONT]

[FONT=&quot]Liverpool , Monacolu Lemar'i 98 milyon avroya transfer etmek üzere.[/FONT]

Ooooooo çok özür dilerim SAYIN BILL GATES ! Ben de makina mühendisiyim işletme bilmediğim için senin gibi bonnnnnnboş eleştiriler yapmıyorum. Adamın söylediklerinin doğru olduğundan haberimiz yok, aramızda italyanca bilen var mıdır şüpheliyim ama de marke spor senin için senin gönül verdiğin kulübün yöneticilerinden daha net. Tebrik ederim nurtopu gibi bir yangıncısın ve zararlısın. Ama sizin de hakkınızdan gelecek Galatasaray. Merak etmeyin. Galatasaray ,bildiğin üzere, kendine inanmayanları ********************* etmeyi çok sever.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk önce terbiyeni takinmaya davet ediyorum seni.
Benim derdim yaptigim meslek ile hava atmak degil, senin yazdigin ici bos bakkal lafina bir cevapti.
Ondan sonra yazdigim mesajlari oku, okurken lütfen anlamaya calis.
Ilk mesajim cok kisaydi, Asamoah gelmez ise bunun sorumlulari istifa etmek zorundadir.
Ortaya yazdigim icin kisa ve öz, sebebini aciklamadan yazdim.
Ondan sonra acikladim, ortada bizim transferlerden sorumlu bir yöneticinin bir kac hafta önce yaptigi ugrasiyoruz aciklamasi ve bugün herkesin pazarlik halinde oldugumuz kulübün, zeklif cok gec geldi, 48 saatte ne yapabiliriz aciklamasi var, burada 48 saat belirtildigi icin teklifin dün yapildigi iddia ediliyor.
Bir taraf yalan konusuyor ve benim taraftar olarak söyledigim, bize bir kac hafta önce ugrasiyoruz diyen yönetimin teklif gec geldi olayini aciklamasi lazim.
Yalan ise aksini ispatlamasi lazim, aksi halde taraftari yine kandirmis olacaklar.
Benim gönül verdigim sadece Galatasaray, son iki sezonda söylemedikleri yalan, yapmadiklari rezillik kalmayan yöneticiler degil.
Son cümlene söylenecek bisey yok zaten, sadece böyle uygun bir üslupta yaziyorum diye aldanma, söyledigin laflarin sinirini artik bil lütfen.

Nani'de Lazio'ya gitmiş. :38573:

Arda yerine sürpriz Ribery olsun yarebbim. İçimde hala bir umut var scarface'e karşı. :f50:

Bugün ki röportajında 48 saat ile ilgili bir şey demiyor ki sadece teklif geç geldi diyor. Ben de aynısını diyorum zaten eşinden dolayı geç teklif etmek zorunda kaldık.

Spinazzola geri dönüyorum diye açıklama yaptı özür dileyerek ama kulubü bırakmıyor, belli ki juveden para koparma peşindeler,

Höwedesi kiraladılar zaten ona gerek de yok...

Yani demek oluyor ki juve bizden para koparmak istiyor daha fazla, bu bariz belli yani.

Aynen yolabildikleri kadar yolacaklar bizi..

Herkes Rütbesini Bilecek! ????

şu dünyada malca yönetilen iki kulüp var.biri schalke diğeri newcastle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt