- 11 Haziran 2015
- 39.850
- 28.258
- 2.193
olsun karismayalimYok olur mu hiç ben değiştireyim mi diye sordum, bence değiştirme dostum ben eskisinide seviyordum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsun karismayalimYok olur mu hiç ben değiştireyim mi diye sordum, bence değiştirme dostum ben eskisinide seviyordum![]()
Koskoca juve asamoha kalmış adam gitmek istiyorAdam o 14 adamin pesinde niye kossun. Adamin elinde Asamoah var zaten ve o 14 adamla benzer seviyede. Spinozzola fark yaratacakti gelmedi.
Ama bizde Carole var. Biz seviye yukseltmeliyiz o yuzden Asamoah da olur diger 14 aday da.
olsun karismayalimdegisirim ben, sık sık değiştiriyorum zaten

sonra hepsi birden MoratayaLaxalt Atalantaya, Spinazolla Juventusa, Asamoah Galatasaray'a.Düğümü Laxalt cozecek. Laxalt'ın resmi hesaplarını bulup yüklenelim.Bu Gece uyku Yok
Boş kadehi olan gelsin keyfim.yerinde![]()
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben artık başakşekir taraftarıyım diyen biri vardı kimdi lan o
Laxalt Atalantaya, Spinazolla Juventusa, Asamoah Galatasaray'a.Düğümü Laxalt cozecek. Laxalt'ın resmi hesaplarını bulup yüklenelim.Bu Gece uyku Yok
mantıken 11 milyon pund teklif gelse bjk su dk satar,1 gün kaldı çünkü ingilizler için.o yuzden yalan haber
Vay bir Es-EsliBoş kadehi olan gelsin keyfim.yerinde![]()
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
90lı yıllardaki florya antrenman fotolarını nerden bulabilirim