Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben size sabah demistim gaza gelmeyin
morata celside oynuyor asamoya hakkinda konusamaz diye
gece gece adami getirdik cok sükür

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Mus-Mariano-Maicon-Denayer-Asamoah-Fernando-Ndiaye-Feghuli-Belhanda-Tolga-Gomis.

Baktıkça bakasım geliyor. Büyük iş.

renktas, cok dalgali gecti bu transfer, feghouli bile böyle degildi.
Önce karisi, sonra ikinci sürec oyuncu ile anlas, yerine su gelmeli, o olmadi ama su geldigindede olacak.
Sonra teklif gec geldi, 48 saat icinde ne yapalim.
Para yükseltmeye gelince, aksam konusulan 4,5 milyondu, simdi konusulan 4,7 milyon.

Ben bir argüman sundum strateji olduğunu ya da para artırmak niyeti olduğunu söyledim ve gelecek dedim sonuçta geldi ne kadar dalgalı geçerse geçsin süreci iyi okumak gerek juve meloda da aynı şeyi yaptı o yüzden geleceğine emindim hiç transfer yapmadığımız bir takım olsa şüpheye düşerdim ancak daha önce meloda aynı davranışı yapmış bir takım olunca geleceğine emin oldum

Aslolan Galatasaray'dır

Ula bu takımın basıldığı posterler bile itinayla alınıp saklanmalı evlerde böyle bir takım uzun süre göremeyebiliriz. 25 yaşındayım böyle transfer sezonu görmedim

Yanlız bu iş en çok volkanın hoşuna gidecek.Malum zenci çok sever ayıyogi.Bizim maçta çıldırtırız artık ayıyı.:asd22:

Sıfırdan kadro kurduk. Kurmamız gerekiyordu ama bu kadar kusursuz bir ameliyatı tarihimzde görmemiştik. Helal olsun emeği geçenlere.

Transfer dönemi boyunca ne yazdıysak yaptılar. Nazifoğlu haini ortalığı karıştırmasına rağmen çat çat 2 yabancı daha patlattı Dursun Başkan.

2 yıldır boşu boşuna ne diye sövdürdün kendine be Dursun. Yanındaki çakalları atınca seninle bile şaha kalktık.

Kaç yıldır yöneticiyim gecenin 3ünde ziyaretçi dahil 1000 kişi hiç olmamıştık hemen hemen. Hafta içi üstelik.

HTC 10

Ardanın alınmadığı bir dönem dileğiyle , harika gündü hepinize iyi geceler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Asamoah
Fernando
Feghouli - Badou - Belhanda - Tolga
Gomis​

Ula sevinçten uyuyamıyorum. Battlefront oynayan varsa 2-3 el oyun atalım beyler

Gerektiğinde santrfor oynayabilecek bir sol açık alınırsa kusursuza yakın bir kadro olacak.
Bir de gerizekalı olmayan yedek kaleci bulursak tamamdır. Cenk yerin dibine sokuldu ama en azından kaleciye benziyordu adam.

Son düzenleme:
Sıfırdan kadro kurduk. Kurmamız gerekiyordu ama bu kadar kusursuz bir ameliyatı tarihimzde görmemiştik. Helal olsun emeği geçenlere.

Transfer dönemi boyunca ne yazdıysak yaptılar. Nazifoğlu haini ortalığı karıştırmasına rağmen çat çat 2 yabancı daha patlattı Dursun Başkan.

2 yıldır boşu boşuna ne diye sövdürdün kendine be Dursun. Yanındaki çakalları atınca seninle bile şaha kalktık.

Kaç yıldır yöneticiyim gecenin 3ünde ziyaretçi dahil 1000 kişi hiç olmamıştık hemen hemen. Hafta içi üstelik.

HTC 10
Bu 12 yabanci olayi nedir
14 degilmiydi kural 12 nerden cikti

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

94d1ae16df5ec76ab4cf6e7800f44a00.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt