Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
mkgul27 - 31.08.2017 02:24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Çüşş yani artık önceden biz şimdi gs
Asamoah ı almışlar [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Antudakilerin beyin ölümü gerçekleşmiş.

Su kadroyu veya buna yakin kalitede kadroyu gecen sezon kurmak bu kadar mi zordu?
Simdi ne güzel sampiyonlar ligini bekliyor olacaktik

MaşAllah diyelim... Herkese iyi geceler renktaşlar.

ASamoahh lann harbi geliyo evren göz tweet attıysa bitmiştir

Lig'i oynatmasınlar artık bence ne gerek var ki kardeşim haksız rekabet bu

Ayaklarımız yere bassın ligi oynatmasınlar falan demeyin bunları cıkıcaz ve her macımızda aslanlar gibi savasacagız.

Belhandanin yaptigi baskinin aynisini yapmazdi efektif bir sekilde ama yapardi... Boyle bir takimda Sneijder efsane olurdu. Atacagi paslarla kanatlardan akardik yalel yalel

tekrar ediyorum sneijder olsaydı belhandanın yaptığı presi yapamazdı haliyle 3 maçtır oynadığımız tempolu güzel oyunu oynayamazdık. Nice taraftarı ve fransız basını sneijder hakkında neler dediklerini okursan daha iyi anlarsın.

Gece yarisi uyandim asamoaha uyanmisim megerr

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

33lük koşmayan, egoist, sol tarafta gömülen, işine geldiği gibi hareket eden, Takımı karıştırıp kendi isteğine göre durmadan bişeyler isteyen Sneijder efendinin gidişi bu Takımı her anlamda kendine getirdi çok NET.

tekrar ediyorum sneijder olsaydı belhandanın yaptığı presi yapamazdı haliyle 3 maçtır oynadığımız tempolu güzel oyunu oynayamazdık. Nice taraftarı ve fransız basını sneijder hakkında neler dediklerini okursan daha iyi anlarsın.

Domine ederdik anlamiyorsun neyse kasmicam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt