Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4.7 bedava la Asamoah için bu seneki transferler kalitelerine göre baya uygun maliyete yapıldı Belhanda ve Ndiaye'nin maaşı hariç

Ndiaye için az vermişiz bile diyeceğiz. Hem kaliteli hem istekli arzulu hem kulübü benimsedi.

Sezon sonu şampiyon olup iyide katkı verirse elimizden alacaklar diye korkuyorum

FLAŞ | Galatasaray 4.8 Milyon € bonservis bedelini Juventus'a 24 taksitte ödeyecek. (FutbolArena)

Kazigi oyle bir soktuk ki

abv asamoah

b1983d06234cd0f74c57fdc24c634597.jpg

Geçen sene birisi bu kadroyu önüme koysa hastır çekerdim. Dursun başganım 3 ayda kurdu bu takımı. Resmen rekor kırdı

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun Özbek, (Asamoah'tan sonra) 1 transfer daha yapmak istiyor. Bunu Cenk Ergün ile görüştü. (Milliyet)

abv asamoah

24 taksit ne la para ********************* olmuş resmen

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda asamoah'ın gelmek istemesi çok önemli rol oynadı. Juventus satmak istemiyo çünkü.

İnstagram sayfasına 150 bin küsür yorum atıldı sevgi gösterisinde bulunuldu etkilendi adam.

Seyretmeye doyamadigimiz su takimi daha Feghouli ve Asamoah la gormedik abi dusundukce kafayi yiyorum

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu kadroyla CL de yokuz böyle işin ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@futbolarena

1f4a5.png
SON DAKİKA - Galatasaray, Asamoah için Juventus'a 4,8 milyon Euro bonservis bedelini 2 yıl vade ile ödeyecek. (ÖZEL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt