Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda olmazsa volkan şen gelecek sanırım. ama olsun buda nazar boncuğu olur, tek laf etmeyiz

Belhanda: Takımın havası çok güzel. Ortam gerçekten inanılmaz derecede iyi. Burada mutluyum ve herkes mutlu.

abv asamoah

çok iyi takım kurduk bu takım idmanlarını taraftara açsa 50 bin kişi idman izlemeye gider.1gelecek vaat eden opsiyonlu kiralık genç bir forvet fena olmazdı .

Altyapılara yatırım yapılmadıktan sonra Türk oyuncular böyle yerinde saymaya devam eder. X bir futbolcuya 10 milyon vereceğine her sene 10 milyon altyapıya yatırım yapma zorunluğu koydur (Federasyon) bak bakalım oyuncu yetişiyor mu yetişmiyor mu. Adam gibi tesisler yapın Türkiye'nin her yerine doğru düzgün fubol okulları açın. 1 değil her kulübün amatör olsa bile en az 3 tane çim sahası olmalı. Yabancı hocalar ve beslenme uzmanları getirin altyapılara. Çocuklara genç yaştan itibaren yabancı dil eğitimi verin. Yabancı sınırlaması 6 olsa yine bir şey değişmez bu mantalite devam ederse.

Eğitim şart

Emre Akbaba için Yasin+Emrah verelim bence Belhanda'nın yedeği yok takımda

emre agbaba fena olmaz ama fazla para ödemeden alınırsa fena olmaz

en fazla 2-3m artı 1-2 çöp

Ulan 2 gündür hasta yatıyorum Denayer ve Asamoah gelmiş, beni mi bekliyordu bunlar.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Yabancı sınırlaması yüzünden Tarık Çamdal, Veysel Sarı , Salih Dursun gibi adamlara milyonları saydık. Onlardan daha düşük fiyatlara yabancı futbolcu getirebiliyorsun. Hem takımlar bundan sonra kalitesiz yerli oyuncuları takımlarına almasınlar bakın o zaman Türk futbolu nasıl seviye atlayacak. Kaliteli yabancılarla kaliteli yerlileri izleyeceğimiz bir ligimiz olsun artık....

Muslera??
Mariano??
Maicon??
Denayer ??
Asamoah??
Fernando??
Ndiaye ??
Feghouli ??
Belhanda??
Rodrigues??
Gomis??

TEK TÜRK YOK MUAZZAM ..

abv asamoah

Galatasaray, Asamoah'ı mutlu son ile bitirdi. Juve'nin inadı kırıldı, Gana'lı yıldız Aslan oldu.

cumhuriyet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt