Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.695
- 2.279
- 1.983
İstemesin direk etsinOkan Buruk’un çalıştırdığı Akhisar Belediyespor, Galatasaray’dan Ryan Donk’u transfer etmek istiyor. (Fanatik)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstemesin direk etsinOkan Buruk’un çalıştırdığı Akhisar Belediyespor, Galatasaray’dan Ryan Donk’u transfer etmek istiyor. (Fanatik)
Bu bayrağı etik bulmuyorum
aspordakiler ne salak insanlardir boyle
son dakika seysinden korktum lan baya sesli
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Sarper ,sevgilinden mi ayrıldın?
Kime lan ben batarım ben çıkarımNasil bir Galatasaray dusmanligi var bu medyada anlamis degilim. Trtspor daki afam da cikmis tff nin mudahele etmesi lazim yoksa bir takimin bu kadar transfer yapip basarili olmasi digerlerini basarisiz kilar. Buyuk ekonomi coker falan diyor.
Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen hakan-ı nerden biliyorsunHakan Delikanlının ppsi Denayerdi keşke görebilseydi bugünleri
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kimin ikinci hesabı soyle bakayımHakan Delikanlının ppsi Denayerdi keşke görebilseydi bugünleri
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis oyundan çıkınca Welliton'u alacak kontenjan yok maalesef. Yabanvı hakkı 12 ve Denayer+Asamoah'la bunu doldurduk. Yabancı oyuncu alınmamalı artık.welliton ereni donunda sallar donunda hemde bedava
bize gomis oyundan cıkınca skor katkısı verecek adam lazım,kavak agacı lazım degil
Küçük bezelye tarzında saviola gibiKanat oynayabilen pırpır bir forvet transferi lazım.
Istanbul gece hayatına mesajı göndermişşu gülüş için 10 tane forma alınır valla
Onlar da farkinda artik bu sene Galatasaray in kaldirip geldigini. Korkular baslamis. Nereden bok atsamda izi kalsin diye ugrasiyorlar 2 gramlik beyinleriyleKime lan ben batarım ben çıkarım
Delirtiyorlar adamı yeter lan ne zaman başarılı olsak birşey yapmaya yeltenıyorlar