Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu anliyorum . Biz Hakan unsaldan bu yana sol bek gormedik. Ya gittik Rierayi sol bek yaptik.

Ama bu adam son 3 yilda tum kupalar dahil toplam 47 mac oynayabilmis. Yani adam Mariano degil . Tabiiki Carole, Linnes de degil. Biz 2 aydir asamoah gelecek takimi ucuracak havasini anlamiyorum ve iddia ediyorum asamoah fanlari gecen sene cogu bu adami pek seyretmemis.
Sakatlığı vardı önceki sezonlar. 21 maça mı ne ilk 11 çıkmıştı geçen sezon önünde o orta saha hattı ve Sandro varken normal.

Hayır senin derdin ne anlamak zor adama teknik değil dedin şimdi de maç sayısı falan anlatıyorsun. Mariano'yu bile gelmeden önce izlediğini sanmıyorum Mariano daha istikrarlı bir oyuncu olsa da Asamoah daha yetenekli bir adam mesela sol bek için tek eksisi adam sol bek değil orijinde ki zaten biz de 3 mevkiyi yedeklesin diye alıyoruz.

Sürekli ortaya argüman atıp altını boş bırakıyorsun. Asamoah teknik değilmiş hiç hadi ya.

38 Bin kombine satilmis iyi güzel ama bakalim kombine alanlar herzaman gelecek mi maca

Bi zahmet gelsinler
Şu kombine olayına chek-in gibi bir sistem getirilirse güzel olur.

Şöyle;

Maçtan 24 saat öncesine kadar maça gidecek olan kombine sahipleri chek-in yapar.

Yapmayanlar telefon ile aranarak istekleri doğrultusunda kombinesi maç için satışa çıkarılır ve satış yapılan bedelin %60'i kulübe % 40 'i ise kombine sahibine aktarılır.

-Bu şekilde hem kombineler boş kalmaz.

-Hem kulüp satılmış kombine üzerinden ek gelir elde eder.

-Hemde maça gitmek isteyen ama bilet bulamayanlar için alternatif yaratılmış olur.

Sürün yağlı surat!

Son düzenleme:
Beinsports son 1 aydir, gökmenle sıkıntı yasadigi sureden beri yani bir bok bilemiyor haber falanda veremiyor farkettinizmi

abv asamoah

ümiti fener macı oncesi kovacaklardı ne anladım ben o işten.
yannız gb sezona hızlı basladı geleneği tüm değişimlere rağmen bozmayacaklar anlaşılan. deli ibo ilede çarşamba anlaşıp perşembe kovarlarsa tamamdır :asd:

Yahu anliyorum . Biz Hakan unsaldan bu yana sol bek gormedik. Ya gittik Rierayi sol bek yaptik.

Ama bu adam son 3 yilda tum kupalar dahil toplam 47 mac oynayabilmis. Yani adam Mariano degil . Tabiiki Carole, Linnes de degil. Biz 2 aydir asamoah gelecek takimi ucuracak havasini anlamiyorum ve iddia ediyorum asamoah fanlari gecen sene cogu bu adami pek seyretmemis.

Kendisi Caner kadar oynar mı bu ligde? İhtiyacımız tam olarak o çünkü. Bir de transfer pazarına çıkarken cebinizde 30 milyon euro ile çıkıp 10 pozisyon doldurma amacı var bir de 100 milyon euro ile çıkıp 3 pozisyon. Galatasaray'ımız veya diğer takımlar bu transfer pazarında çapı belli kulüplerdir. Kimse de siz Türkiye'nin en büyük kulübüsünüz diye 30 milyonluk futbolcusunu 10'a vermez. B planı kim olmalıydı? 4.5 -5.5 milyon € bonservis bedeli ile standart üstü alınabilecek 27 yaşında 3-4 isim söyleyin Cenk bey'e iletelim. 3 pozisyonu da standart doldurabilsin 47 maçtan da fazla maç yapmış olsun bu bekler. :red: Bütçemiz belli kimse de Roberto Carlos muamelesi yapmıyor zaten kendisine.

Bence 3 maç üst üste kombinesini devretmeyen ve maça gelmeyenlerin kombinesini iptal edecek bi sistem getirilmeli seneye.

italyada transfer dönemi bitince biz alamıyomuyuz asamoahı şimdi yoksa biz istediğimiz zaman albilirmiyz 8 eylüle kadar

italyada transfer dönemi bitince biz alamıyomuyuz asamoahı şimdi yoksa biz istediğimiz zaman albilirmiyz 8 eylüle kadar

Geçen sene Çançonlar Burak Yılmazı kendi transfer dönemlerindeyken Türkiyede kapalıyken almışlardı,galiba 8 Eylüle kadar süre var

Sakatlığı vardı önceki sezonlar. 21 maça mı ne ilk 11 çıkmıştı geçen sezon önünde o orta saha hattı ve Sandro varken normal.

Hayır senin derdin ne anlamak zor adama teknik değil dedin şimdi de maç sayısı falan anlatıyorsun. Mariano'yu bile gelmeden önce izlediğini sanmıyorum Mariano daha istikrarlı bir oyuncu olsa da Asamoah daha yetenekli bir adam mesela sol bek için tek eksisi adam sol bek değil orijinde ki zaten biz de 3 mevkiyi yedeklesin diye alıyoruz.

Sürekli ortaya argüman atıp altını boş bırakıyorsun. Asamoah teknik değilmiş hiç hadi ya.

Asmoah orta saha oyuncusu olarak teknigi yeterli degil dedim.

Sol bek olarak da Cop degil Standart sol bek dedim. Mariano bu adamin cok onunde bir oyuncu.

Galatasaray Juvenin kapisinda dilenci gibi Asamoah gibi standart bi sol bek icin 2 ay beklememeliydi.

Denayer ısrarı bıktırdı artık ya. Gidin kiralayın sol ayaklı bir stoper yeter artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt