Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki takım hep yüksek performans gösterdi ve sezon sonu şampiyonluk geldi. 15M€ üzeri kimler satılabilir ve önümüzdeki sezon ne tip oyuncular alınmalı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iş bitmiş artık.boşa karnınıza ağrı sokmayın.2 güne kap 4 güne oyuncu gelir.

Siz şuanda yedek kaleci ve alternatif forvet derdine düşün :)

Değerli arkadaşlar;

Abuk sabuk twitter hesapları ile yok o gelmiyor,bu gelmiyor diyerek ortamı bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğimizi bir kez daha ifade etmek isterim. Kaynağı belirsiz ve sallanan bilgilerin cezai yaptırımı olduğunu bildiğinizden mütevellit yaptırım uygulanacağını bir kez daha hatırlatmak isterim. İkili tartışmalara girdiğiniz takdir de konuyu bir süreliğine kilitlemek durumunda kalacağım. Lütfen birbirimizin kalbini kırmadan fikirlerimizi ifade edelim. Fikir hürriyeti başkalarına hakaret etmek,aşağılamak ve hakir görmek değildir. Unutmayın sizlere ceza vermek bizlerin hoşuna gitmiyor. Tekrar hatırlatmak istiyorum. Kaynağı belirsiz bilgi paylaşan üyelerimiz,kaynak göstermedikleri takdirde 3 gün MYC cezasına tabii tutulacaktır.İyi Forumlar,İyi Nöbetler

Hocam fesh etmessen de o parayı alacak yatarak. Üstüne beleş yiyecek, içecek, antrenman yapacak.

bu gibi durumlar yapılacak transferler için bazı oyunculara " acaba" sorusunu sordurur. ben de kötü oldugum dönemde acaba kapı önüne konur muyum ? bir anda tüm yaptıklarım silinir mi der ?
tek taraflı feshetme nezaketen çirkin bir davranıştır. dediğinde haklısın ama futbolcu kafasından bakınca işler değişiyor.

Asamoah olursa elbette iyi olur ama olmazsa da ben yine de bu transferlerde emeği geçen herkesi alkışlarım.Müsterih olunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ulan her yere baktım yok öyle bi haber.ananızın skyındn mı aldınız haberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt