- 12 Ocak 2013
- 52.559
- 62.407
- 4.323
Galatasaray teknik direktörüne hakaret eden survivor bağımlısıyla ilgileneceğiz müsterih olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah, akşam üstü için haklısın ama bana yüklenen bir kaçı aynı haltı yediler az önceTamam ben yinede soyleyeyim dedim![]()
olumsuz birşeye olumlu diyince iyi mi oluyo ?
Yıllardır şunu hiç anlamam.Avrupa'daki birçok iyi takım dünya kupasına belli aralıklarla katılamaz.
Örneğin Hollanda,İsveç,Türkiye,Yunanistan,Ukrayna,Polonya,İsviçre,Rusya vs.
Ama aptal Asya takımları hep katılır.
Çin,Suudi Arabistan,Japonya vs.
Hatta Güney Amerika'da da 2 grup olur ilk dördü falan katılıyor.Zaten bellidir Bre,Arj,Kolombiya,Şili vs.
Tamam ismi dünya kupası dünyadan her takım olmasi lazim ama Suudi Arabistan renk katmıyor mesela bu kupaya.
Bu saçma uygulama sonlanmalı.
Avrupa'dan 13 degil 17 18 takım katilmali.
Asya takımları bu kdr rahat katılamamalı.
Çok saçma.
Al iste Hollanda'yı izleyemeyecegiz.
Asya'da 4 lü gruptan ilk 2 takım katılıyor.
O grupta Faroe Adalarinin bile şansı var.
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
beyler bu cavanda degıl
Donkun süper ligde de gideri var benceRüya gibi bir transfer sezonu geçiriyoruz. Elimizde ne kadar çer çöp var ise iteledik. Yetmedi daha muhteşem oyuncular transfer ettik. Şu Donk ve De Jong'uda bu geceye kadar kilitledik mi önümüzde kimse duramaz.![]()
Rüya gibi bir transfer sezonu geçiriyoruz. Elimizde ne kadar çer çöp var ise iteledik. Yetmedi daha muhteşem oyuncular transfer ettik. Şu Donk ve De Jong'uda bu geceye kadar kilitledik mi önümüzde kimse duramaz.![]()