Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl büyü?Beyler hayırlı bayramlar yeri değil biliyorum ama din bilgisi yüksek bir arkadaş var mı acaba aramızda? Babamın mezarından büyü çıktı
Ölüye de mi büyü oluyormuşBeyler hayırlı bayramlar yeri değil biliyorum ama din bilgisi yüksek bir arkadaş var mı acaba aramızda? Babamın mezarından büyü çıktı
Oha ne tür bir büyü?Beyler hayırlı bayramlar yeri değil biliyorum ama din bilgisi yüksek bir arkadaş var mı acaba aramızda? Babamın mezarından büyü çıktı
Nasıl büyü?
TapaTalK
Oha kafaya bakHocam selamlar öncelikle,her bayram olduğu gibi babamın mezarlığını ziyarete gittik. Mezarın üstünde birşey sarılı duruyordu. Böyle bildiğin itinayla sarılmış edilmiş. Aldık baktık orada cenaze gömülüyordu oradaki hocayı bekledik ona gösterdik. Tahta kaşıkları sarmışlar üstüne naylan geçirip sarmışlar. Açtılar falan kaşıkların içinden daha önce hayatımızda görmediğimiz bir erkek bir kadın ın resimleri çıktı. Neyin nesidir bilemiyoruz
Sazan büyüsüymüşOha ne tür bir büyü?
Oha kafaya bak
Babanız yaşarken komplo kuran sevmeyen kişiler varmıydı? Size düşman olan sevmeyen birileri olabilir mi çevrenizde
TapaTalK
Benim zenci berber bu tur islerle ugrasiyordu...tahta kasiklari birilerini birbirinden ayirmak için kullaniliyor sanirim. Oyle birsey kalmis aklimda.Hocam selamlar öncelikle,her bayram olduğu gibi babamın mezarlığını ziyarete gittik. Mezarın üstünde birşey sarılı duruyordu. Böyle bildiğin itinayla sarılmış edilmiş. Aldık baktık orada cenaze gömülüyordu oradaki hocayı bekledik ona gösterdik. Tahta kaşıkları sarmışlar üstüne naylan geçirip sarmışlar. Açtılar falan kaşıkların içinden daha önce hayatımızda görmediğimiz bir erkek bir kadın ın resimleri çıktı. Neyin nesidir bilemiyoruz
Coutinho 7 Numarayı almış diyorlar Barcada.