İlhan Dokur
Sarı Üye
- 2 Ağustos 2017
- 201
- 0
- 316
Ümit özatı şutlamışlar, fener maçını beklemişler demek ki
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş emin ol b planları vardır bu kadar nokta atışı transfer yapıldığına göre kafalarında bir çözüm vardır. Ancak asamoah bir bekten öte o nedenle bu kadar beklenmesi normal. Dikkat edersen takım hücuma çıkarken 3 lü defans oluyor. Asamoah da juve de sol kanatta da oynamış bir adam. Ayrıca asamoah diye geçme adamın asıl yeri orta saha yeri gelecek oraya geçer yeri gelir sol kanat yeri gelir bek oynar çok yönlü bir oyuncu. Bizde zamanında ergün penbe vardı o da sol bek orta saha sol kanat oynuyordu böyle bir adam asamoah ve ben bu kadar beklenmesini bu nedenle normal buluyorum. Sadece bek oynasa senin gibi düşünürdüm.
Aslolan Galatasaray'dır

https://twitter.com/sffeghouli/status/902870352149262336/photo/1Ben arfa fenere mi gitti?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yinede yabanci almamak lazim o kontenjani hep diger mevkilere ayirmak lazimEvet totalde 3 kaleci oluyor yeni kadro yapısında
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah.
Tudor sol stoper olarak Acerbi yi istemişti.
Ndiayeden evvel asıl Imbula yı istemişti.
Müthiş ötesi seçeneklerdi, olmadı. Bu kadar iyi planlama 96-2000 dönemi dışında ben hiç hatırlamıyorum. Birde buna yakın diyebileceğim Derwall ve Kalli sezonları diyebilirim ki onlar da tabi biraz yerli oyuncu kalitesi (Ve bazı genç-deneyimsiz yerli oyunular) sebebi ile genelde bu kadar iyi değildi.
Şimdi bir çuval incir berbat olmamalı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Mükemmel giden takım revizyonu berbat olmamalı.
Kadronun geri kalanini gostermiyoÇok feci, şimdi hep beraber tırsıyoruz beyler
![]()
Alnitak Alnilam Mintaka
Yav birakin sunlari, arfa gelmek istemiyor, guiliano su ana kadar vasat, soldado gibi bir oyuncuya güven olmaz.Kadronun geri kalanini gostermiyo(Cop)
Bu arada Antalyanin hucum hatti bunlara yeter![]()
Vayyyy fegh benim avatarin renlisini kullaniyor heeeRespect , big historyhttps://twitter.com/sffeghouli/status/902870352149262336/photo/1
Fegholui
hadi bir an seytana uyup ben arfayi aldilar diyelim, aykut giulianoyu keser ozan, topal ve josef orta sahasi ile cikar.Arfa yı al diarr taca çıkar bunlar harbi mal
Arfa gelecek diye konuşmuyorum
Zaten gelmeyeceğini defalarca açıkladı
Arfa yı al diarr taca çıkar bunlar harbi mal
Arfa gelecek diye konuşmuyorum
Zaten gelmeyeceğini defalarca açıkladı