Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
172163-1464424856.jpg

IMG_1745.webp

Bu olaydan sonra asamoah demeyin..bizimkiler asamoah yattiktan sonra acele alternatif aramaya yonelmis.daha yeni mail gitti menejerlere demekki.kitleyecek sacma birini de.:lan tudor insan juveyi ikna eder hic mi bagin yok heriflerle

Yalnız Conte'nin de bizi pek sevdiğini söyleyemeyiz o da juve tus'un bize yaptığını yaparsa şaşırmamak gerek

TT

Artık ısrarı bir kenara bırakıp, eğer kaldıysa düzgün bir sol bek bulalım. Bu saatten sonra yapılabilecek en iyi şey bu.

Juventus'luk bir durum yok adamların şartları belli karşılayabiliyorsan alırsın oyuncuyu, olmazsa asıl kızılması gereken resmi hesaptan şifreli paylaşım yapıp üstüne bunu yöneticisiyle destekleyen yönetim kuruludur. Hoş ben her şeye rağmen geleceğini düşünüyorum. Bu kadar yatırım yapılan takıma eldeki tek sol beki de yollamışken orayı boş bırakacak kadar salak değillerdir herhalde.

Arkadaslar biri baslik acsin orgutlenelim bikac kisi

Buyuk juve forumlarini titretelim, kis gecesi, sikeciler vs.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Arda yı alıp kapatacaklar transferi diye korku saldı içimi. 8 ine kadar rahat yok bize anlaşılan.

Ömer Utku, Efe Doğan, Taner Nalbant ve şu anda ismini hatırlamadığım bir iki arkadaş daha. Ben böyle şeyi sevmem, derdim öyle taraftarlığıma varana kadar laf edenleri piste alayım falanda değil. Bakın bu olaydan ders çıkarın, duyumcuların ipi ile alelacele kuyuya inilmez. Bu duyumcular kaç senedir böyle, kaç kere patladıklarının haddi hesabı yok. Kulüpten, futboldan sorumlu yöneticiden veyahut oyuncudan resmi veya buna yakın bir açıklama olmadan bir transfer bitmez. Ben ne transferler gördüm sağlık kontrolünden dönen, hatta kontrolden sonra imzadan dönen. Bu piyasa böyledir, böyle gider. Dün derdim negatif sinerji yaratmak falan değildi, Galatasarayımız için kilit bir transferin, çünkü şu anda o pozisyon oranın yedeği tarafından idare ediliyor, o kadar net haberler girilmesine rağmen açıklanmaması beni huzursuz etti. Çünkü zaten dalgalı olan bir transfer süreçinde Juventus yöneticisinin mide bulandırıcı açıklaması daha bir kaç saat önce düşmüştü piyasaya. Yaptığı açıklamanın içeriği doğru, yalan yada strateji, bunu biz bilemeyiz ama zaten dalgalı olan süreçi iyice bulandırdı. Hala daha bitmiş bişey yok, tamam listeye alınması hiç hayra işaret değil ama yinede belli olmaz bu işler. Olmazsa dahi dünyanın sonu değil, biraz daha zaman var Alternatif isimlere bakılır, olmuyor mu, koysunlar arkadaş alt yapıdan bir çocuğu linnesin yedeğine, böyle şeylere biraz cesaret etmemiz lazım artık.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
juve ittir,juveye gönül veren itogluittir

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lichtsteiner sitem etmiş adam haklı 2 serie a maçında 11 oynayan adam liste dışı 2 maçta da kadroda olmayan Asamoah listede bu şerefsizlik değil de ne

Ortalik karismamis, Lichtsteiner diyor ki cok calisicam ben bir profesyonelim

Sikeci kopekler

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt