Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umutlar henüz bitmedi juventus blöf yapıyor olabilr ama duyumlara göre asamoah'ta da pek gelmek istemiyor söylentileri varmış yani tam olarak sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyormuş gs yönetiminden aldığı istihbarata göre sonuç olarak bu olayları kötü niyet olarak gördüğü için B ve c planlarını devreye sokucakmisiz nevzat in dediğine göre

TT

Denayeri bu kez sol bek mi denesek ne :D :D M.City çıldırsın.

Sergen nerede ya haber falan getirirdi hiç değilse niyeti iyi yöndeydi. Sergen nerdesin?

Muhtemelen Juve belli bir bonservis istedi bizimkilerde uzun bir süredir ciddi pazarlık yapıp istedikleri paraya çıkmadılar. Juve de baktı iş uzadı, istediği parayı da alamadı birde transfer sezonu kapandı o yüzden bu işten vazgeçti.

Burda yine büyük hata bzim kulüpte gibi gözükyor.

o vazgecme olayini nevzat degil yonetimin yapmasi lazimdi yonetim bu konuda sinifta kaldi

Bildiğiniz gibi duyumculukta yüzde 90 verdiğim haber doğru çıkar. Necati ve Burak transferlerini aylar öncesinden söylemiştim geçmiş tecrübelerime göre biz ne zaman bu noktaya düştüysek transferi yapamadık. Asamoah gerçekleşirse ilk olacak.

Sercan Yıldırım mevzusuna döndü iyice bu.

Tarih yine tekerrür etti, yönetimler değişiyor ama akıllanmıyoruz.

İşin yatması kötü oldu. İlk defa eksiksiz bir kadro kuracaktık.
Artık Asamoyu bırakıp alternatiflere bakmalıyız. Bu şikeci dönme kulübün kapısında beklememeliyiz bu saatten sonra. Alsın ne yaparsa yapsınlar.

Nevzat Dindar: ''Asamoah transferi hakkında yöneticilere soru sordum bana verilen cevap rüzgarın tersine döndüğü yönünde''

Nevzat Dindar: ''Transferin zora girmesinin sebebi sadece Juventus değil, Asamoah ve Asamoah'ın menajeri olduğu düşünülüyor.''

Nevzat Dindar:''Asamoah transferinin zora girmesinden sonra B ve C planları devreye sokuldu bu bölgeye mutlaka transfer yapılacak.''

Ozetleyecek olursak

Bad News: Asamoah %99 yatti.

Good News: Sol bek transferi %99 yapilacak.

Linnes'e güveniyorum

Yapacak birsey yok,Juventus serefsizlik yapti

Belkide bir b plani vardir beklemekte fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt