Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tremoulinası asgari ücret artı sskya alıp rehabilite edelim mariano mentorluk yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yakında Lens i keşke Beşiktaş tan önce alsaydik adamı sol bek oynatırdik diyen bile çıkabilir. Kusura bakmayın arkadaşlar bunu söylemek zorundaydım ?

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Garry de sağ ayaklı ayrıca Linnes kadar oynayamaz bile. Ozaman Linnes oynamaya devam etsin takımda orada oynayabilecek başka adam yok zaten. Garry de oyun zekası denen şey hiç yok. Bugün bazılarınızî hiç iyi görmüyorum vallah ??????

Caresizlik.

Eski bir teknik adamimizin dedigi gibi iceriden xozeriz !!! :)

Malesef buyyk hata yaptik cok buyuk. Asamoah diye diye abarttilar. Alternatifsiz 2 ay beklediler! :(

ulan asamoah sende bi dizden sakatlan 6 ay yerim o allegrinin alternatifini serefsizler ya

abv juventus!!!!

Sol bekkkkkkkk alın ulan artık!!!!Juventus zamanı gelecek ve yine saplayacağız.

hazırlık maçında Atalay,Recep gibi isimler mutlaka oynamalı...ve tabii ki Feghouli

Jordan Lukaku'yu kiralar mı Lazio? Radu'nun arkasında ne de olsa

Bu mantıkla Nani de solbek oynar Gaitan da oynar. Öyle şey mi olur? Bize orijin bir sol bek lazım önce bunu anlayalım bir defa. Asamoah da orijin sol bek değil ama orta soldan sol beke kadar bir çok maçta iyi oynayabildiğini ıspatladı. Solak bir oyuncu şart bize. Iki tane sağ ayaklı sol bekli bir kadro aptallıktan başka bir şey değil. O zaman ya Baba Rahman ı kiralayacaksın veya gidecen Brezilyadan Alex Telles i aldığımız gibi bir genç getireceksin. Benim yorumlarını takip eden zaten bunu her zaman dediğimi bilirdi.

Abi Naniyle Youngun oyunlarının aynı olmadığını benim kadar sende biliyorsun,mesela Valencia sağ bek oynuyormuydu normalde ama denendi ve adam orada tuttu,Youngun seviyesiyle bir değil tabi Valencia daha üstün bir isim ama 1-2 sene önce sağlı sollu oynadıklarını biliyorum,hani hiç oynamamış birisi olsa haklısın diyeceğim ama değil.Hem Rahmanda sakatmış hala,Brezilyadan net bir sol bek gelirse bende kabul ederim ama bunun tuzlu olacağı aşikardır.

bugun maçımiz varr eyupspor

abv juventus!!!!

Clichy ve nasri gibi bedelsiz adamları kaçırdık şimdi kısa zamanda kimi alacağız merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan hep şu tip maçlarda sakat veriyoruz her sene. İnşallah bugün olmaz. Akıllanmadılar bi türlü düzgün zemin şartı koşmuyorlar

Olay çok basit aslında.

Asamoah gelseydi her yönden süper olurdu.

Alternatif olarak üst düzey ligde oynayan ama kadroya girmekte zorlanan birini kiralayacaksın.

Ya da Güney Amerika dan genç ve solak bir oyuncu getireceksin.

Ikiside olmuyorsa hiç transfer yapmayacaksın. O zaman da: # Bekir Melih Gökçimen

Linnes'in yedeği olarak A takıma alacaksın.

Sakatlığı yoksa rahman baba gelsin Linnes'le değişimli oynarlar

millet kafayı yemeye basladı iyice biraz sakin olun gidipte ugur çiftçi alınmıyacak nihayetinde asamoah gibi joker bir adam alınamaz

ama iyi bir bek alırız bence sonucta bütcemiz var

500bine bırakacaklarsa Latovlevici de olabilir 2 yıl kontrat yaparız mis gibi olur

Bedimo illaki gündeme gelecek benim bu 6 günlük dönem için tahmin edebileceğim tek şey bu

Ali Adnan Udinese de nasıl oynuyor acaba?

M.Olsson da fena sol bek değildir. İsvec Milli Takımı'ndan hatırlarsınız. Baktım hala Premier Lig'de oynuyor, denenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt