- 30 Ağustos 2009
- 30.535
- 20.734
- 2.763
Chelsea Baba Rahman ve Kenedy'i 25 kişilik lig listesine yazmamış.
abv juventus!!!!
İkisi de gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea Baba Rahman ve Kenedy'i 25 kişilik lig listesine yazmamış.
abv juventus!!!!
hiç biri, üçlü savunmaSecim senin kardesim
![]()
![]()
Altinda bir bek oldugunu nerden anladin? Adam 3 mactir gayet guzel oynuyor ve evet sag bekden devsirme ne alakasi varsa adam oynayabiliyo mu sol bek? oynayabiliyo, o zaman benim gozumde sol bekdir.
O değil de transfer yapmazsak elimizde 5 miyon euro bonservis ve yıllık 2.5 miyon euroluk bütçe kaldı.
Bu paraya Carole'yi tutup Vida'yı rahatlıkla alırdık.
Şu ana kadar takımın kalanları rakibi yedi bitirdi ve linnesin kanadını kullandırmadık.
Ya bu adamı aynı teknik adamla 3 ay evvel görmedik mi ? Adam berbat bir bek.
Şimdi sırıtmamasının tek sebebi , takımın kalanı Antilopa saldıran etoburlar gibi de onun kanadına kimse bindiremedi.
Ama örneğin Edin Visca, q7 onun kanadını paramparça edecektir.
Ya bu adamı aynı teknik adamla 3 ay evvel görmedik mi ? Adam berbat bir bek.
Anlamadığın şey de o. Linnes sistem oyuncusu. Ondan Telles performansı beklemeyin , sistemin iş gören parçası.
Molde'de öyleydi.
Takım iyiyse sırıtmaz , takım kötüyse sırıtır.
Adamın iki asisti var şimdiden yani , aman aman ooooo Linnes'e bak kimse demiyor ama lig için yeterli bu kadar basit
Linnes'e berbat bir bek diyo ya ben gidiyorum böyle cahil birisini görmedim ben.
Demek istedigimde tam bu. 3-4 ay bu adamla idare edip dogru duzgun Asamoahi ocak ayinda almak varken simdiden panik transfer yapmakdan daha iyi
Ben yazdım, madem açıklamsını da yapayım, çünkü yine böyle iddialı laflar kullanılmış söylemek isteneni düşünüp anlamadan. Rahmi sol bek alternatifi olarak Tarık veya Hakan Baltayı yazmış. Yani AIDS mi yoksa Kanser mi demiş, cümlemiz için kapılardan dışarı, ne demek istediğimi daha iyi anlatmak için söylüyorum. Bu ikisi arasında tercih yapacağıma, üçlü savunmaya geçerim. Geçen sezon oynayıp rezil olduk bunu bende biliyorum. Ancak bu sezon ki kadro bunu denemek için daha müsait. Arka üçlü Mariano, Maicon, Denayer, orta saha dörtlüsü tolga, Ndiaye, Fernando Rodriguez, ileri üçlü Belhanda, Feghouli ve Gomis.3lü savunma kepazeligini savunan kaldi mi halen
Anlamadığın şey de o. Linnes sistem oyuncusu. Ondan Telles performansı beklemeyin , sistemin iş gören parçası.
Molde'de öyleydi.
Takım iyiyse sırıtmaz , takım kötüyse sırıtır.
Adamın iki asisti var şimdiden yani , aman aman ooooo Linnes'e bak kimse demiyor ama lig için yeterli bu kadar basit