Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah'ta bize gelmek istemedi o zaman, gelmek isteyen adam kulübüne resti çekerdi. Instagramdaki paylaşımına bile 150 bin mesaj atılmıştı. Bir daha o ilgiyi zor bulur. Bizi kullanarak Juve'de kalmaya karar verdiyse iyi ki gelmemiş.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi klubü toplantıya davet edenler ne seviniyordur asamoah olmadığına.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar açıkça dalga geçmişler bizimle. 2013'deki maçın intikamını almışlar kendilerince. Sen beni öyle zeminde oynatırsan bende seni böyle yarı yolda bırakırım hesabo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlar açıkça dalga geçmişler bizimle. 2013'deki maçın intikamını almışlar kendilerince. Sen beni öyle zeminde oynatırsan bende seni böyle yarı yolda bırakırım hesabo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Cengiz oyunu oynamışlar resmen planlamışlar da olabilir yok o gelsin veririz de bu gelsin şey yaparız da alayı yalan dolan ihtiyacı olan adam takır takır gider kiralık birini alırdı

İnşallah o şampiyonlar ligi gruplarından çıkamazsın Juventus zaten ligde iflahını kesecek bizim ahımız ama birazda avrupada madara ol istiyorum

Krakere inanmıyorum. O mala göre Denayerın opsiyonu vardı, yuksek bir opsiyondu.

Yav kraker kardeş ne anlatmış öyle. Resmi olarak bir belge yolluyorsan ki bunda imza vs olsa gerek haliyle, öyle kafana göre vazgeçemezsin herhalde, en azından bir yaptırım olur. Ts bile Çalhanoğlu'na ceza aldırttı, dediği gibi bir durum olsa başlarını dert oluruz rahatlıkla ama böyle bir durum yok anlaşılan. Juve he he demiş resmen, bizimkiler de inanmış. Şikeci Juve'den aksi beklenemezdi.

yeterince tatmin edici bir açıklama yapmış. sorun juve yönetiminde.
Senaryo güzel
Milleti ahmak yerine koymasın
Islak imzalar atıldı dedi
Hicbir klüp ıslak imza olmadan hareket etmez
Caymış olabilirler o ayrı ama imza dan dönüş yoktur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah kötü oyuncu ne hikmetse juve bırakmıyor
Pardon orta saha için tekniği yetersiz!

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juve taraftari yazmis:

"Galatasaray fans angry that we didn't sell them Asamoah. They should be grateful considering what a garbage player he is."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt