Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir an için yabancı kısıtlamasını düşündüm de sol bek için uğur çiftçilere aziz behiçlere herhalde bir 10 milyon isterlerdi bu arada altyapılardan bile bir sol bek sağ bek çıkartamıyoruz hala yabancı kısıtlamasından bahsediyorlar

Aslolan Galatasaray'dır

Şu yabancı sınırlamasıyla ilgili şeyler yazmayın artık. Tam aklımdan çıkarıyorum sonra birisi çıkıp pat diye yazıyor ve moralim bozuluyor. Transferleri konuşalım, sallayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bosta olan alternatifler :

YgW73WLpQLOSP_NrUZROtw.png

Eger yakindan takip ediyorsan Brezilya'da sol bek olarak begendigin oyuncular hangileri?
Ben Brezilya ligini oyle surekli izlemem, sadece dikkatimi ceken veya U20 turnovalarda gordugum bir oyuncu olursa onu denk geldiginde izlerim. Bazen de yabanci sitelerde ismi gecen genc bir oyuncu olursa biraz arastirip oyle izlerim.

Caju var Santos'tan, iki ayagini da iyi kullanabiliyor. U20 tecrubesi de var. Boyu da yerinde, 1.85 m.

Hic izlememe ragmen gelecek vaadeden Léo Pelé var Fluminense den. Onu da bir hollanda spor forumunda denk gelmistim.

Zeca ligin en iyilerinden biri aslinda o pozisyon icin ama diger arkadasa da dedigim gibi o sag ayakli. Her iki pozisyonda da oynayabiliyor, sag ve sol bek.

'Ajax bereidt bod voor op Braziliaanse back Zeca' - AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving

Ajax ile adi geciyordu, basina gore 6-7 milyon euro gibi rakamlar telaffuz ediliyordu.

Guilherme Arana
var ama cok pahali diyordu gecen gun birisi burada. Corinthians'in solbeki biraz manyak bir stili var. Sirf videolarina ve mac ozetlerine bakarak bu yorumu yapiyorum cunku henuz canli bir macini izlemedim.

Junior Tavares'in da az once belirttigim gibi sadece 1 macini izledim o da aslinda Maicon'u izleyebilmek icindi. O mactada sahsen pek begenmemistim ama belki kotu bir macina denk gelmisimdir.

Real'den Marceloyu alamazmiyiz?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt