Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle is yapar diye dusunuyorum ama Linnes de sag ayakli, iki tane sag ayakli sol bek biraz yamuk geliyor bana :)

Bir tane orijinal sol bek gerekir yinede.
Yetenekli ise sağ ayak sol ayak sağ bek fark etmez yetenekli oyuncu farkını koyar defansı iyi olsun hücuma destek olsun yeter ki genelde sağ ayaklı sol bekler driblingi iyi skorer olurlar

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

.............. ........ Muslera................
Mariano.. Maicon.. Denayer.. Kenedy
...................... Fernando..................
................ Ndiaye....... Belhanda........
.....Feghouli...... Gomis........ Arda........

Volkan Yaman - Oyuncu profili | Transfermarkt

Futbolu bırakmış herhalde sol ayağı raket gibiydi bu adamın liseliler bilmez

Kardeş adamı izlemesek yedireceksin birde sol ayağı raket demişsin. Bu herif orta saha yuvarlağının orda dolanıp dururdu orta saha oyunculuğunu orta saha yuvarlağında dolanmak sanan biriydi yabancı kısıtlamasının kazıklarından biridir kendisi. Akrabası falansın sanırım ki bu adamı akrabası bile övmez.

Aslolan Galatasaray'dır

Balkan ulkelerine yonelmek lazim.. derken Vardarin sol bekini alalim mi la :D (saka)

Öyle mi? Atletico'yu pek izlemediğimden bilmiyordum, kiralık olarak zorlanabilir öyleyse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sözleşmesi 1 yıl kaldı 1-2m bonservise bırakırlar ama geçen seneyi sakat geçirdi riskli hamle,Tagliafico doğru hedef bence zarar ettirmez italyan vatandaşlığı var satış sorunu yaşamayız

Aslında gaitan'i alacaksın ( oyuncu gelmek istemiyor biliyorum )
Linnes solda idare edecek, sakatlandığı takdirde 3-5-1-1 falan hertürlü götürür bu kadro Gaitan gelirse eğer ...
Cok saglam topçu be

DI0a02cW0AEEUT-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt