Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne alaka yahu tarık milli olmadan önce sözlesmesı bıtmek uzereyken adamı almaya calıstık eskısehır satmadı sonra sözlesme falan uzattılarda yaz tansfer dönemı aldık.
hatta ılk tarık haberlerı cıktığında sadece tarıkda değildi bırını daha alacaktık eskısehırden

Alper Potuk.

sol tarafta asamoah arda hayali kurarken dustuk rodriquesle linnese arkadas

Rodriques ardadan daha faydalı degilmi şu sistemde adam sürekli bindiriyor hızlı hucumlarda kale içine kadar girebiliyor defansa yardım ediyor daha ne yapsın arda gelince ne olacak linnese yardım etmeyecek rodri kadar hızlı bindirmelere gücü yetmiyecek gelmesin daha ii

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunların taraftarı değil, komple kulüp olarak sıkıntısı var.:asd22::asd::asd:

qW6aDB.png
Tiner kokuyor resmen

Tolga bu sezon 10 golü geçermi antalya maçındada gol atacak gibi hissediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetimden de bu beklenirdi . Tarik solbek yedegiymis peh. Yaptığınız tüm işleri bir yanlışla silmeyi anca siz becerirdiniz . Nevzat ali naci gibi paralilar alınmıyor diyorlarsa bir halt olmaz . Umarım sene sonu adam akıllı bir yönetim gelir . Sevmedim sizi sevmeyeceğim de . Özbek gittiğin gün kına yakacağım. Tarık ile size mutluluklar yönetim

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yönetimden de bu beklenirdi . Tarik solbek yedegiymis peh. Yaptığınız tüm işleri bir yanlışla silmeyi anca siz becerirdiniz . Nevzat ali naci gibi paralilar alınmıyor diyorlarsa bir halt olmaz . Umarım sene sonu adam akıllı bir yönetim gelir . Sevmedim sizi sevmeyeceğim de . Özbek gittiğin gün kına yakacağım. Tarık ile size mutluluklar yönetim

Varsayımlar üzerine, boş duyumcuların haberleriyle gaza gelmemek lazım. Bir miktar süre var, illa ki birileri alınacaktır.

Sakin olmakta fayda var.

Arda kısaca twitter ve gs forumlarında taraftarların görüşlerini araştırıyorum a getirdi laflarını, hadi gözünüz aydın elele yediniz adamı. Tabi siz bize her maçta yavşaklık yapan emreyi isteyin ancak. Bütün sene cırcır rodrigues le patlak teker yasinle nasıl geçecek bakalım

Arda da o kibir varken zahmet edip de forum gezeceğini sanmıyorum. Arda gibi adamlar ancak kendi kariyerlerini düşünürler. Galatasaray ı falan düşünmezler. Galatasaray dan atletico madride gittiği sezonu hatırlarmısın hiç bir taraftar gitmesini istemedi bir önceki sezon 8. Olmuştuk planlamada arda da varken hop gitti. Barcadan kiralamak istediğimiz zamanı hatırlıyormusun Galatasaray ın teklifi komik ve kötü demişti ya da bjkye sempatim var yükselenim bjk demesini gelip takımı karıştırma ihtimalini saymıyorum bile ki gelirse selçuku oynatmak için elli takla atar oynamazsa tudorun altını oyarlar. Emin ol arda taraftar için dönmemezlik yapmıyor kibri onu barcadan koparamaz insanların kendisine barcada başarısız oldu demesini hazmedemez yani taraftar istemedi ondan gelmiyorum koca bir yalan taraftar isterken kendi kariyeri için gitmiş bir adam sonuçta. Gelmek istese gelir ben Galatasaraylıyım başarılı olacağız şampiyon olacağız der taraftar yine affeder ama gelmez gelmemek için de taraftar istemiyor ayağına girer bu ayak bile kibirden emin ol niye kibirden çünkü ben ortalık karıştırmam merak etmeyin dedittirmez kibri. Merak etme arda 2,3 sene sonra gelir buralara bize mi gelir feneve mi bjk ye mi onu bilemem yine taraftar istemedi ayağına daha çok para veren birine gider. Kısacası o kafasında yapmıştır planını bu gibi kibir abidelerinin laflarını yemeyin artık. Salı maç var herif 01.30 da ayakta tvye bağlanıyor ki bunu barça topçusuyken yapıyor düşün bizde ne yapmaz.

Aslolan Galatasaray'dır

Varsayımlar üzerine, boş duyumcuların haberleriyle gaza gelmemek lazım. Bir miktar süre var, illa ki birileri alınacaktır.

Sakin olmakta fayda var.
Ali naci ve nevzat bunların adamları. Ikisi de alınmayacak diyorsa ağız birliğiyle doğrudur. Ayıptır ya şu takıma tarik gibi malı sokmak, hele yasin sağ bek yedeği imiş kahkaha attım . Bunlar bir şeyi mükemmel yapamaz hocam , 3 transferle ben de dahil unuttuk beceriksizliklerini. 1.5 ay juve kulübünü beklemek nedir. Bari çöp carole kalsaydı daha iyiydi. Neyse asabım bozuldu en iyisi susmak

Rodriques ardadan daha faydalı degilmi şu sistemde adam sürekli bindiriyor hızlı hucumlarda kale içine kadar girebiliyor defansa yardım ediyor daha ne yapsın arda gelince ne olacak linnese yardım etmeyecek rodri kadar hızlı bindirmelere gücü yetmiyecek gelmesin daha ii

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rodride beyin yok, sadece hiz var bircok takim artik bizi cozmustur hepsi 10 kisi defans yapar, bize yaratici oyuncular lazim arda teknigiyle kolay kolay oyuncu eksiltebilen bi oyuncu, rodride malesef o teknik ve kapasite yok. rodriques bu takimda en fazla yedek olur.

Renkdaş bu saatten sonra ardanın ne kendine hayrı olur ne galatasaraya.

Adamı dünya istemiyor anlayın artık.

Aynı şey Fatih Terim içinde geçerli ama kimse anlamak istemiyor.

Galatasaray bu ikisine de muhtaç değil aksine ikisi deli gibi galatasaraya muhtaçlar...

Bu 2 adamda egoist adam. İlgi delisi adam. Bu adamlar ilgisiz yaşayamaz. Unutulursa yapamaz.

Ne Fatih Terime nede Ardaya teklif götürecek tek takım çıkmadı.

Galatasaray Fatih Terimi istemesin Fatih Terim anadolu kulüpleri hariç takım makım çalıştıramaz.

Oraya gidersede görür herkes gerçek terimi.

Aynı şey Arda içinde geçerli...

Bu saatten sonra Ardanın zayıflamasını form tutmasını profesyonel ve disiplinli bir adam olmasını beklemek gülünç

Adamlar En önemli maçın yedek kulübesinde cep telefonu ile takılan gecenin 2 gün sonra maç varken gecenin 1 inde kampta canlı yayına bağlanan adamlar.

Bu adam mı Dursun Özbeki takacak ? Cenk Ergünü , Tudoru dinleyecek.

Arkadaşlar bu Adam Gazeteci dövüp Fatih Terimin açıklamalarından sonra Milli takımı bırakıyorum dedi dimi ?

Sonuç ne oldu ? Fatih Terim kovuldu bu adam Geri çağrıldı.

Adamda ki egoyu düşünebiliomusunuz şimdi ?

Adam bir yıldır topa doğru dürüst ayak vurmamış gelip burda bu adamdan medet umuyorsunuz .

Galatasarayın büyüklüğünü unutmayın !

Kişiler geçicidir Galatasaray dır asıl büyük olan !

Terim dışındakiler doğru ancak terimin hakkını yemeyin bugün hala bizim uefa kupamız var diyorsanız bu terimin sayesindedir.

Aslolan Galatasaray'dır

büyük ihtimalle melih gökçimen ve batuhan tekin oynyacak solbekte alternatif olarak.yasin ve tarık küfür yer orda oynarsa çünkü.neyse daha iyi.hiç bi zaman Galatasarayda dört dörtlük bişey olmadı zaten.

Aynen tam her şey iyi gidiyor derken sol kanat ve sol bekte patladılar bu kadar yatırım yapmışız al sol beke kral gibi bek sol kanata da bir oyuncu 4*4 yap işte olası bir başakşehir mağlubiyetnde avcının açıklamalarını duyar gibiyim Galatasaray sağdan çok iyi orayı durdurduk ancak sol kanatları çok zayıf şaka bir yana başakşehire basar geçeriz

Aslolan Galatasaray'dır

Arda kısaca twitter ve gs forumlarında taraftarların görüşlerini araştırıyorum a getirdi laflarını, hadi gözünüz aydın elele yediniz adamı. Tabi siz bize her maçta yavşaklık yapan emreyi isteyin ancak. Bütün sene cırcır rodrigues le patlak teker yasinle nasıl geçecek bakalım
Tv 8 e alalim seni hocam
Milli maclar orda ustelik sifresiz
Bugun beyaz tvye tesrif etmislerdi
Umarim takip etmissinizdir.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt