Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel ulan Asamoaaahhhhhhhhhhh

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bu adamın videoları cidden kaliteli ve eğlenceli, moraliniz bozuksa muhakkak bir kaç videosunu izlemenizi öneririm. :hat:

YouTube

Son düzenleme:
Asamoahın geldiği topic olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

66505056beb8b7b1ddd18bbec0cc26f2.jpg

Yesil onlukle genelde yedek kadrodakileri
Oynatiyor tudor

Ayrica garry milli takima gitti yere dusen bence donk

Feghin as takimla oynamasi sevindirdi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rahmicim.. Arda şu gazeteci bozuntusunu dövmeseydi şuan 40 milyon küsüre Arsenal'e gidicekti. O, yüzden gözden düştü. Ve, bu çocuk hepimiz gibi Fanatik Galatasaraylı bir Aslan parçası... Onun bu Takımda heleki bu kadar seviyesi yüksek bir Takımda kesinlikle olması şart.. Sonuç olarak bunca Tecrübesinden sonra burda Atletico'dakinden bile daha iyi oynayabilir.

Rahmicim.. Arda şu gazeteci bozuntusunu dövmeseydi şuan 40 milyon küsüre Arsenal'e gidicekti. O, yüzden gözden düştü. Ve, bu çocuk hepimiz gibi Fanatik Galatasaraylı bir Aslan parçası... Onun bu Takımda heleki bu kadar seviyesi yüksek bir Takımda kesinlikle olması şart.. Sonuç olarak bunca Tecrübesinden sonra burda Atletico'dakinden bile daha iyi oynayabilir.

Arda mi Arsenale gidecekti? Yok öyle bisey sirf transfer dedikodusu. Gecenlerde Barcelonaya transfer oldukdan sonra Arsenal'e laf yaparken düsünecekti o, adamin agazi bozuk herkesle atisiyor, bu adami nasil hala savunabiliyorsunuz ben gercekten hayret ediyorum.
Fanatik Galatasarayli olsun olmasin. Bende fanatik Galatasarayliyim ama Galatasarayin ilk 11'inde yerim yok, Arda Turan iyi bir futbolcuda olabilir (ki ben öyle düsünmüyorum) ama kendisini begenmiyorum benim gözümde adam degildir Arda Turan ve biliyorum ki benim gibi düsünen cok insan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt