Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba Rahman eger iyi durumdaysa onu alternatif olarak dusunebiliriz.

Iwobi haberleri ingiliz kaynaklarda da var. İstediğimiz kesin.
Keşke liverpool'dan fark yemeselerdi haftasonu, wenger'in hareket alanını kısıtladı o mağlubiyet

En azından yarın iyi yasa kötü herşey netleşir

Aynen ama beyefendi beğenmiyor. Neden ?Takım oyunu gözüne hoş gelmiyor çünkü ! Rodrigues'in Sivas maçında defanstan ok gibi çıkıp rakibin sol bekine kuduz köpek gibi basması yeter be!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ve yine saçma sapan bir çıkarım. Ben mücadelesini yani takım oyununa verdiği bu katkıyı övmüşüm ama adamın kişisel becerisini eleştirmişim, bu eksikliğin bir kanat oyuncusunun verimi için sorun olacağını yazmışım.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeşim yazılanı anlamaya çalışırsan güzel olacak, aksi takdirde bu saçma sapan suçlamaları kendine sakla? Senin için transferleri yapan sorumlu kişi kaç hafta önce uğraşıyoruz bu bir süreç diyor, sonra pazarlık halinde olduğun kulübün yöneticisi teklif geç geldi, biz iki günde ne yapalım diyor. Ben ne diyorum, eğer bunun böyle olmadığını kanıtlayamazsa transferler hakkında taraftarla bu açıklamayı yapan kişi taraftarı kandırdığı için istifa etmek zorundadır. Bunu anlamayıp gelip millete kafanıza göre suçlamalarda bulunuyorsunuz. Merak etme İşletme öğrenmediğim için Bakkal yönetme işine girişmem ama koca şirketin Türkiye Bayisinin Bilgisayar departmanında, senin hayal edemeyeceğin bilgisayar sistemini gözüm kapalı yönetiyorum.

Ooooooo çok özür dilerim SAYIN BILL GATES ! Ben de makina mühendisiyim işletme bilmediğim için senin gibi bonnnnnnboş eleştiriler yapmıyorum. Adamın söylediklerinin doğru olduğundan haberimiz yok, aramızda italyanca bilen var mıdır şüpheliyim ama de marke spor senin için senin gönül verdiğin kulübün yöneticilerinden daha net. Tebrik ederim nurtopu gibi bir yangıncısın ve zararlısın. Ama sizin de hakkınızdan gelecek Galatasaray. Merak etmeyin. Galatasaray ,bildiğin üzere, kendine inanmayanları ********************* etmeyi çok sever.

bu arada baba rahmanı chelsie kiralık vermeyi kabul etmiş bize ama sakatlık geçmişini sorun etmişiz biz.hürriyette ali naci yazmıştı 2 hafta önce.belki şu an alırız.

Ve yine saçma sapan bir çıkarım. Ben mücadelesini yani takım oyununa verdiği bu katkıyı övmüşüm ama adamın kişisel becerisini eleştirmişim, bu eksikliğin bir kanat oyuncusunun verimi için sorun olacağını yazmışım.

Kişisel beceri değil artık olayımız. Anlamadığın nokta bu. Kişisel becerisi en sınırlı adam Tolga 3 maç 4 gol. Küfre zorlayıp ban'a zorluyosun beni. Öyleyse edeyim sen de kurtul ben de artık.

kenedy hala chelseda görünüyor.baba rahman ve kenedyden biri oalbilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt