Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ukrayna A milli takımı kanat oyuncusu Yarmolenko: "Türkler tehlikeli olabiliyor ama son karşılaştığımıza 6 farkla kazanmıştık."

Bjkyi diyo demi :D

abv asamoah

Asamoah'ın menajeri: Asamoah Galatasaray'a gitmek istiyor fakat Spinazzola'nın Juventus'a gelmesine Atalanta izin vermiyor.Eğer alternatif bulunamazsa Juventus Asamoah'ı bırakmayacak.

:red::red::red::red:

Ya defolsun ya. Baska adammi yok bu kadar beklemeye degecek biri degil kesinlikle. Galatasaray coktan b plani ile anlasmaliydi. Boyle kendimizi kucultuyoruz.

Italyada transfer sezonu 31 agustosta bitiyor dimi ?

Bu transfer olmayacak ve buyuk hayal kirikligi olacak.

asamoah transferi burdan yatmaz takımın şuan en ihtiyaç duyulan bölgesi ve birçok mevkide kullanabileceğin oyuncu taraftarda beklenti bu kadar artmışken yönetim şartları zorlayıp alır diye düşünüyorum

Italyada transfer sezonu 31 agustosta bitiyor dimi ?

Bu transfer olmayacak ve buyuk hayal kirikligi olacak.

Bana coktan hayal kirikligi oldu.

Galatasarayin b plani olmadigini gorduk.

Arkadaslar bu herif o kadar extra bi sol bek degil. Avrupada bu seviyede oyuncu cok ama biz 2 gun kala hala yok juve oradan alacakmisda almazsa olamazmis da deyip kapi dibinde yagmurda bekleyen ac kopek gibi xindirik bi sol beki beklememiz kabul edilebilir bisey degil.

Biz Galatasarayiz !!!!

Bana coktan hayal kirikligi oldu.

Galatasarayin b plani olmadigini gorduk.

Arkadaslar bu herif o kadar extra bi sol bek degil. Avrupada bu seviyede oyuncu cok ama biz 2 gun kala hala yok juve oradan alacakmisda almazsa olamazmis da deyip kapi dibinde yagmurda bekleyen ac kopek gibi xindirik bi sol beki beklememiz kabul edilebilir bisey degil.

Biz Galatasarayiz !!!!
Nerden biliyorsun ki B plani olmadigini, sonucta daha transfer sezonu devam ediyor.
Biz adami sadece sol bek oldugu icin bu kadar cok istemiyoruz, adam tam bir joker.

Asamoah a ekstra bir sol bek degil demek enteresan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haluk yürekli çok sevdiğiniz biri dönecek demiş gece

ekin ayaz da yarın öbürgün sosyal medya yanar falan yazmış

ulan aklım yine riberye gidiyor ya :/

Asamoah çok rezil oyuncu canım hiç değmez beklemeye ben de çözemiyorum Juventus'tan niye oyuncu beklediğimizi. Zaten kesinlikle gelmeyecekmiş ultrayavşaklar da rahat olsun. Hadi siz bugünkü görevinizi yerine getirdiniz gidin yatın uyuyun şimdi.

Asamoah'ı , ya Höwedes ya da Spinazzola gelirse bırakıcaklar.Spinazzola öncelikli istedikleri oyuncuydu ama olmazsa Höwedes'i de orada oynatabilceklerini düşünüyorlar.Yani Spinazzola olmasa bile Höwedes olursa Asamoah'ı bırakıcaklar.

Nerden biliyorsun ki B plani olmadigini, sonucta daha transfer sezonu devam ediyor.
Biz adami sadece sol bek oldugu icin bu kadar cok istemiyoruz, adam tam bir joker.

Valla ben juvede sol bek disinda bir yerde oynarken gormedim bu adami.

Biz eger bu vatandasi orta sahayi da yedeklesin arada diye aliyorsak orta saha oyuncusuna gore bariz zayif teknigi ile o isi goremez , kimse hayal kurmasin.

Bu transfer donrminde beni en sasirtan transfer ki oldugu gun soylemistim Fernando idi. O adam olsa inan derdimki beklemeye deger.

Ama Asamoah gibi standart bi adam icin bu bekleme sacmalik.

Bizim icin sol bek elzem oglu elzem. Bu kadar zaman ki heryerde ligler basladi , bu saatten sonra cercop alinir anca.

DIdQJUgWsAAzLAS.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt