Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]MD | Haziran ayında Barcelona'da ofis açan Jorge Mendes Barça ile çalışmaya başladı. Arda'yı Arsenal'e götürebilir..

[/FONT]
DIdeei4XkAAnN9x.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=&quot]Corriere della Sera | Juventus'un Schalke'den Höwedes'i alması ile Asamoah 48 saat içinde G.Saray'a imza atacak

[/FONT]
DIdaVcrXkAAM6lV.jpg

Valla ben juvede sol bek disinda bir yerde oynarken gormedim bu adami.

Biz eger bu vatandasi orta sahayi da yedeklesin arada diye aliyorsak orta saha oyuncusuna gore bariz zayif teknigi ile o isi goremez , kimse hayal kurmasin.

Bu transfer donrminde beni en sasirtan transfer ki oldugu gun soylemistim Fernando idi. O adam olsa inan derdimki beklemeye deger.

Ama Asamoah gibi standart bi adam icin bu bekleme sacmalik.

Bizim icin sol bek elzem oglu elzem. Bu kadar zaman ki heryerde ligler basladi , bu saatten sonra cercop alinir anca.
Katılmıyorum, tekniği iyi, mücadele gücü yüksek. Ayrıca evet büyük kulübüz ama uçmayalım, maddi olarak etimiz budumuz belli.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[FONT=&quot]AS | Arda Turan için Monaco seçeneği yok. Oyuncunun tek talibi, kendisine bonservis ücreti ödemek istemeyen G.Saray

[/FONT]
DIdYK22WAAAnGkO.jpg

bi kere dün haber gece 2 de düştü ...asamoahın manejeri değil konusan avukatlaırndan biri.ama açıklama da yanlış telafuz eidlmiş.dogrusunu yazalım bari : ) bi pok beceremiyosunuz.

asamoahın avukatlarından pasarello :''Asamoah Galatasaraya gitmeyi çok istiyor,juventus ise hala yerine birini bulamadı'' şeklinde konusmuş gün gece....

ama Allahtan höwedesi aldılar ve acıklayacaklar.juventusta bosnervis pazarlıgına oturdugu için artık hayırlı olsun ne diyek...

Ben bu forumda bu yazılanları da gördüm ya artık hiçbir şeye şaşırmam.

Asamoah a ekstra bir sol bek degil demek enteresan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bu forumda millet asmoaha roberto carlos muamelesi yapiyor. Ben artik eminim bu herifi kimse yeterince seyretmemis bu forumda.

Rvp geldiginde ellerinde patlayacak, yigit gokoglana rezalet transfer, donka 2. Kuzmanovski olur , tariga salagiz biz diye yazmistim bu forumda hepsi kayitli. Bunlari deme sebebim adamlari son donemde seyredip rahat rahat yazmistim.

Bu adami da seyrettim. Evet isimizi gorur. Linnesle Carole la karsilastirilacak biri degil tabi ama asla Mariano degil haberiniz olsun.

Denayer 1 Eylüle kadar bi yere transfer olmazsa yani geçen seneki gibi zorla bi yere veremezlerse bize gelir. 8 Eylül olayı bizim için baya avantaj oldu.

Asamoah'ın menajeri: Asamoah Galatasaray'a gitmek istiyor fakat Spinazzola'nın Juventus'a gelmesine Atalanta izin vermiyor.Eğer alternatif bulunamazsa Juventus Asamoah'ı bırakmayacak.

:red::red::red::red:
Ya defolsun ya. Baska adammi yok bu kadar beklemeye degecek biri degil kesinlikle. Galatasaray coktan b plani ile anlasmaliydi. Boyle kendimizi kucultuyoruz.

1.konusan menajer değil avukatlarından biri
2.bırakmayacak seklinde bişey telafuz etmedi.
3.asamoah Galatasarayı cok istiyor ama juventus yerine hala birini bulamadı menvalinde konuştu.
4.spinazzola olayı hakkında da konustu ama artık spinazzolayla bi ilgimiz kalmadı.
5.juventus höwedesi açıklyacak.

ve son olarak juventus satmayacagı bi oyuncu için neden bosnervis pazarlıgı yapsın bizimle?adamlar 6milyon istiyo.bütün italya basını yazdı.birazcık sakinlikle düşünürseniz sorun yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Son 2 senenin şl finalistinden oyuncu alirken GS büyük kulüp hacı biz sizi bekleyemeyiz ya verin yada kalın öyle dersen nah çekerler sana. Ister Galatasaray ol ister baska bi kulüp adamlar koskoca Italya'nin en büyüğü

abv asamoah

1.konusan menajer değil avukatlarından biri
2.bırakmayacak seklinde bişey telafuz etmedi.
3.asamoah Galatasarayı cok istiyor ama juventus yerine hala birini bulamadı menvalinde konuştu.
4.spinazzola olayı hakkında da konustu ama artık spinazzolayla bi ilgimiz kalmadı.
5.juventus höwedesi açıklyacak.

ve son olarak juventus satmayacagı bi oyuncu için neden bosnervis pazarlıgı yapsın bizimle?adamlar 6milyon istiyo.bütün italya basını yazdı.birazcık sakinlikle düşünürseniz sorun yaşamazsınız.

Ek olarak Juventus Asamoahı tutmaya niyetli olsa niye sol bek arasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt