Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam biz de elestiriyoruz da bazi şeyleri,ama ssorf elestiri yapacagiz diye de abartmasak fena olmaz bence Juventus 'un gondermek istemedigi bir adamdan bahsediyoruz,simdi bana biz eledik onlari da demeyin lutfen zira biz Reali de gecip kupa almis takimiz ama dort buyuk takim toplansak bir Real,Juve,Bayern anca ediyoruz malesef

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Usta tüm ligi toplasan realin 10/1 i etmez :D

abv asamoah

Asamoah'ı alman demek tek transferler Ndiaye-Tolga-Linnes'e alternatif bulman demek.Ndiaye formdan mı düştü çek göbeğe aslanlar gibi oynasın Tolga geçen seneki haline geri mi döndü?Çek Linnes'i beke Asamoah'ı sol içe at.1 taşla 3 kuş vurmak gibi bi şey Asamoah'ı transfer etmek

birde beni dehşete düşüren Feghouli, Gomis, Asamoah ve Fernando gibi oyuncularının transferlerinin hemen olmasını beklemek. Bu oyuncuları Türkiye'ye getirmek kolay değil, Avrupa'da bile bazı transferler haftalarca sürüyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

022358e35452829a650f860a0acc2f74.jpg

abv asamoah

Asamoah'ı sadece sol bek olarak düşünürsek hata olur. Badou'nun olmadığı maçlarda defans hücum geçişlerinde o tempoyu aratmayacak oyuncuya ihtiyaç var, ne Selçuk ne Tolga hayatta yapamaz bunları. Bu yüzden Asamoah belki üç transfer yerine geçecek o kadar önemli.

asamoahın avukatlarından pasarello :''Asamoah Galatasaraya gitmeyi çok istiyor,juventus ise hala yerine birini bulamadı'' şeklinde konusmuş gün gece....

ama Allahtan höwedesi aldılar ve acıklayacaklar.juventusta bosnervis pazarlıgına oturdugu için artık hayırlı olsun ne diyek...

Yanlış çeviri falan yapmıyorlar bilerek yanlış çevirip forumu karıştırmak isteyenler var. Adam Asamoah için kötü futbolcu diyebiliyor. Neden bekliyoruz ki diyerek infial uyandırmaya çalışıyorlar. Bilerek hiç alakası yokken Howedes gelirse falan filan diye insanların akıllarını karıştırıyorlar. Arkadaşlar Asamoah son ana kadar beklenebilecek bir oyuncu ve G.Saray anlaştı.

yahu zaten yaşları 30u geçmiş 32 33 falan olmuş adamlar hemen geliyor buraya 27 28 29olanlar bekliyor bi, başka teklif gelir mi falan diye. Adamlar için burasi son durak :D belhanda feghouli asamoah maicon falan enteresan transferler son yıl ki STSL transferlerine bakinca, bu adamlari o yaşta para ile degil proje ile ikna edebilirsin

abv asamoah

birde beni dehşete düşüren Feghouli, Gomis, Asamoah ve Fernando gibi oyuncularının transferlerinin hemen olmasını beklemek. Bu oyuncuları Türkiye'ye getirmek kolay değil, Avrupa'da bile bazı transferler haftalarca sürüyor.

Fernandoyu anlarim, Gomisi anlarim, Marianoyu anlarim ama kusura bakmayin bunlar arasinda kariyeri sifir bile sayilabilecek Asamoahi anlamam.

Asamoah'ı sadece sol bek olarak düşünürsek hata olur. Badou'nun olmadığı maçlarda defans hücum geçişlerinde o tempoyu aratmayacak oyuncuya ihtiyaç var, ne Selçuk ne Tolga hayatta yapamaz bunları. Bu yüzden Asamoah belki üç transfer yerine geçecek o kadar önemli.

Asamoahin teknigi asla orta saha icin yeterli degil yapmayin.

Asamoahin teknigi asla orta saha icin yeterli degil yapmayin.
Asamoah'in tekniğinde bu ligde ortasaha var mi ki rdasim yetersiz olsun :D ve yeterli olduğunu düşünüyorum. Serie A 'da önceden yettiyse burda da yeter STSL yi ve kendimizi dev aynasında görmesek iyi olur

abv asamoah

Asamoah'ı neden gömüyorsunuz ? Ligdeki açık ara en kaliteli sol bek bence.

Renktaş şimdi Linnesi, Asamoahyı geç. Soru net, aynı soruyu bende sordum. B Planı hangi isimler olmalı? Bak bunu öyle provokasyon amaçı ile sormuyorum, sadece madem futbolcu piyasasını çok iyi takip ettiğini belirtiyorsun o zaman Galatasaraya uygun B planı hangi isimler bizi aydınlatırmısın.

Ulan juventus sen ne kahpe bir takımsın.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt