- 12 Temmuz 2009
- 60.972
- 24.272
- 3.138
Serefsiz juventus, yaptiginiz yeni logo designda bok gibi bunuda oyle bilin !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlışın var. Ortasaha oynayacak teknik yokmuş bu adamda. Yani kısaca çöpSüper sol bek dgl. Süper joker olduğu için beklemeye değer.
Ndiaye ve fernandoya bir şey olsa yerine aynı katkıyi verecek, sisteme uyumlu adam yok. Selcukla, donkla veya tolgayı ortaya cekerek aynı oyunu oynayamayız. Lakin asamoahla oynarız.
Arkadaslar Asamoah'i hic izlemisligim yok, bu kadar iyi mi? Simdiye kadar hic izleyen birinden ciddi bir analize de denk gelmedim.
Yani Juventus yerine adam arayip duruyor basindan beri.
Oo ezer gecer, cok iyi falan disinda yorum yapabilecek bir arkadas var mi?
Denayer ısrarı bizi çok istemesi ayriyeten sorun yaratmayacak birisiDenayer ısrarı bıktırdı artık ya. Gidin kiralayın sol ayaklı bir stoper yeter artık.
appiah in 2,5 tık üstü dersek yanlış bir tanım yapmış olmayız aziz dostum..Arkadaslar Asamoah'i hic izlemisligim yok, bu kadar iyi mi? Simdiye kadar hic izleyen birinden ciddi bir analize de denk gelmedim.
Yani Juventus yerine adam arayip duruyor basindan beri.
Oo ezer gecer, cok iyi falan disinda yorum yapabilecek bir arkadas var mi?
Herkes artık kap'ın bayramlarda kapalı olduğunu bildiği için sorma gereği duyulmuyor.
Sünnet uykusuna yatmışYatmış mı
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Koray diyorsa tartışma götürmez adam futbol tanrısıUlan bir de neymiş rvpye, yiğit gökoğlana, amtabata çöp demiş çöp çıkmışlar, onları bildiği için Asamoahta kesin yarar saplamazmış hahshdhsjsja. Bunlar nasıl kafalar olum))))
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Arfa mevcut kadronun bütün ayarlarıyla oynar broAsamoah , Vida ve Hatem Ben Arfayi al feneri ve besiktasi vur.
Fernando değilmişfernandoymuş yerdeki![]()
Dinsizin hakindan imansız gelirrvp bu memlekete gelmis en namussuz topcudur,aşağılık gawat
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sekerliyor yani
Fernando değilmiş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi