Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah çok boş oyuncu
Anlamıyorum başka oyuncumu yok dünyada

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fernando Francisco Reges, Galatasaray'ın pas bağlantılarının % 51'ini oluşturuyor.

(BeIn Sports)

abv asamoah

Abdennour : "Zenit için sağlık kontrolünden geçtim fakat daha sonra Marsilya beni aradı ve ilk uçağa atlayıp ve buraya geldim."

Arkadaslar Asamoah'i hic izlemisligim yok, bu kadar iyi mi? Simdiye kadar hic izleyen birinden ciddi bir analize de denk gelmedim.
Yani Juventus yerine adam arayip duruyor basindan beri.
Oo ezer gecer, cok iyi falan disinda yorum yapabilecek bir arkadas var mi?

1 senelik kontrati var eger satmazlarsa seneye bedava gidecek. Biz istedigimiz icin yerine adam bakiyorlar. Juvede yedek yerine daha iyi ve daha gencini bakmalari normal. Ayrica juvede kadroya giremeyen bir futbolcunun GS da yildiz olmasi normal kabul edilebilir.

Asamoah orta saha futbolcusu kesinlikle sol bek degil. Fakat hizi, pasi, oyun kurma becerisi, sertligi, rakibe basmasi, fizik durumu bizim gibi takimlar icin ust seviye kabul edilebilir. Orta acma kabiliyeti, sutu, top surme ozelligide orta seviye denebilir ama diger ozellikleriyle birlestigi zaman bizim icin kolay kolay bulunamayacak bir transfer oldugunu soyleyebilirim.

Bizde sol bek oynayacak ama asil mevkisi orta saha ve sol ondede gozunuz kapali oynatabiliriz.

Kalabalik savunmalari acan , calim atan, artislik hareket yapan bir topcu degil.

Bizim icin rakibe basarken arka tarafta bosluk verebilecek olmasicbir handikap. Yani savunmada geride bekleyen, pozisyonunu koruyan bir tarzi yok. Onun yerine basarak kayarak faul yaparak rakipten almak isteyen bir tarzi var.

Son düzenleme:
fbd62d3144c64c348a4cbd246ce99e27.jpeg
fernandoymuş yerdeki
Reisimizi bu hale soktuysa bu feghouli düşman başına ??

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamua ile 15 Ağustosta falan anlaşılmıştı herhalde,15 gündür leş kargalığı peşinde Juve en sonunda satmıyoruz demezler umarım

fernando'ya o hareket yapilir mi ulan allahsiz

abv asamoah

Beyler şimdi 1 eylülde avrupada transfer sezonu kapancak ya
Asamoahı biz 8 eylüle kadar alabiliyor muyuz?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler şimdi 1 eylülde avrupada transfer sezonu kapancak ya
Asamoahı biz 8 eylüle kadar alabiliyor muyuz?

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet. Oyuncu alamıyor ama transferin devam ettiği ülkelere oyuncu satabiliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ali Naci Küçük: Yönetim transfer sonrası Loca ve kombinelerden 110 Milyon ₺ bekliyordu ama 3 maça kadar 80 Milyon ₺ gelince hedef değişti.

abv asamoah
Sezon sonuna kadar 300 ml gelir bekliyorum
Böyle oynarsak tabiii

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt