Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiliz topçular niyeyse buraları tercih etmiyor gerçi ülke dışına da pek çıkmıyorlar. Gibbs hem sol ön hem bek olarak iyi alternatif olabilirdi.

Böyle giderse o 125 Milyon Tribün geliri rahatlikla egale gecilir.
Daha derbiler var, kupada yine derbi olma ihtimali falan var.
Böyle giderse tabi
Dahada ileri gidebilir fegholui asamoah transferi
9 hafta ezici bir galibiyet
Taraftar zaten aç

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Juve Asamoah'ı aldığında sol bek oynasın diye mi almıştı yoksa ortasaha performansından dolayı mı ? Asamoah ta teknik yok demekte şaka gibi Fernando gelmeden önce hatırlıyorum söylenenleri :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu herife 10 gün süre verirdin. Olmadı mı ?

1. Antonio Barreca

2. Robin Gosens

3. Jordan Lukaku

4. Stefan Radu

5. Cristiano Biraghi

6. Diego Contento

7. Luca Lima

8. Nico Schulz

9. Jannes Horn

10. Christian Günter

11. Ludwig Augustinsonn

12. Bastian oczipka

13. Ivan Obradoviç

14. Kieran Gibbs

kim gelirse bize Asamoah civarı ve Carole ile Linnesin çok üzeri katkı verirdi.

Dilenci gibi 2 ay bu herif için Juve kapısında geçirmenin alemi yoktu hiç !!
abı selamlar,

bahettıgın futbolcular genelde genc yada kendını kanıtlayamamıs futbolcular. bızım bu senekı transferlerımızın ortak ozellıgı (ndıaye harıc) tecrubelı ve bır kısım dahı olsa kendını gostermıs kanıtlamıs futbolcular. sol bek transferındede bunun pesınde kosuyoruz. eger asomoah olmazsa daha genc daha ucuz daha dusuk bır profıl tercıh edılecektır.

dedıklerın genelde dogru en kotu olarak lıg baslamadan kadronun tamamlanması lazım fakat Turkıyede bunu becerebılen henuz yok.

suanda kadromuzda mutlaka transfer yapmamız gereken tek bolge sol bek bence bu kadar beklememızın sebebı bu. gomıs ıcın belhanda ıcın fernando ıcın bu kadar beklemezdık.

Son düzenleme:
Store'da bu sene baya para harcanacak

GS antreman takimi 110
Isimli sapka 25
Mac formasi 110
Isim numara 15

Daha alinacagim beyaz antreman formasi var oda 50 euro civari

Ettimi sana 260€ bunuda 3.8 ile caprsak 700TL felan oluyor

Buda sadece 1 kisi

Zaten bu takımı kuran Cenk Ergün falan değil Tudor. Buna itirazım yok. Tudor çok iyi bir kadro mühendisi olduğunu ispat etti.

Ama Asamoah olmazsa alternatifi sunması gereken de Tudor.

Şimdi Asamoah olmazsa koca GS Linnese mi kalsın ? Yok mu dünyada 2. bir Asamoah ?

Adam Roberto Carlos muş, Cafuymuş da haberimiz yokmuş!!

Bu kadar gerilme renktaş, bir kaç güne imza atacaktır, bu yönde emin olmasalardı alternatifi konuşurlardı :)

Ali Naci hiyarina bak transferleri birakip finansal islere de el atmis.

Juve Asamoah'ı aldığında sol bek oynasın diye mi almıştı yoksa ortasaha performansından dolayı mı ? Asamoah ta teknik yok demekte şaka gibi Fernando gelmeden önce hatırlıyorum söylenenleri :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. kere söylüyorum ORTA SAHA İÇİN YETERLİ TEKNİĞİ YOK, SOL BEK İÇİN DEĞİL.

Bakalım kaç kere daha aynı şey yazılacak ben de cidden merak etmeye başladım !! :)

Arkadaşlar genel bir günlük özet geçecek var mı? Nedir Asamoah'daki durum olumsuz durum mu var okuyamadım hepsini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt