Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milliyet
DIdSX4FXgAAfA6O.jpg

Ulan Asamoah gelmek istiyorsa yemişim sizin sol bek transferinizi.Adamı zorla mı tutacaksınız?Hur çocukluğu yapma şikeci Juventus :mad:

Puahaha şikeciler josef çöpünü 11 milyona satacaklarına umutlanmışlardı iyi oldu :D Josef-Topal ota sahası akar :asd22:

evet 1 eylulden sonra genelde transfer zorlasacak fakat transfer olmayı becerememıs kadroda dusulunmeyen futbolcular ıcınde kolaylasacak. yanı sımdılerde fırsat transferı dedıklerı sey. boyle cok ıyı futbolcu buluruz demıyorum ama denk getırılebılır belkı.

bu kadronun uzerıne ılla transfer yapmak ıcın yapmamak lazım, yenı donklar ve tarıklar almamak ıcın.

ben asomoahın alternatıfının oldugunu dusunuyorum ama eger asomoah olmazsa 25-26 yas altı daha ucuz tanınmamıs bır futbolcu alırız dıye tahmın edıyorum ama bunu bıze zaman gosterecek.

Piyasa kesin ucuzlayacak ama Tarıklar, Donklar için. Herkes tüm transfer hamlelerini tamamlamış, ilk 11 ve yedek olarak bile düşünülmeyen kim varsa onları alıcaz ama evet onları belki 1 milyona falan bile alabiliriz.

Adamın son 3 yılda oynadığı maç sayısı 43, kupalar mupalar hepsi dahil.

Toplam asisti bu 3 yılda 1 i kupa olmak üzere 3 !!!

Oyle ortaları ile pasları ile bize çok gol katkısı sağlayacak sanıyorsan sen de bu forumda herife Roberto Carlos muamelesi yapanlara kanmışssın demek !

işte bu linteki gibi adam sonuçta. Standart bir sol bek. Fazlası değil.

YouTube
hocam adamin geldigi yer serie a, geldiği takim juventus. Son 2 senede sakatliklar yaşamış zaten . Juventus mal mı bu kadwr kötüyse elinde tutuyor, yeni sözleşme teklif ediyor adama... ki bu oyuncu bilinen,taninan bi oyuncu... mario gomez'de italyadan gelirken bi cacik yapamadiydi orda formsuz geldi burda gol krali falan oldu.
Ligimizi cok buyutuyotuz çöp tolga 3 haftada 4.golunu atti, eplde başarısız olmuş,kalbinde sorun var denilen gomis ağları deldi kac maçta. Çok büyütmüyor muyuz bu ligi?
Bu takım ortaminda şu adamın 2-3 asist sayılarında kalacağını mi düşünüyorsun cidden?

abv asamoah

sevilen bi oyuncu donecek falan diyolar denayer büyük ihtimalle

abv asamoah

asomoah gol-asıst olarak cok katkı vermez zaten ondan boyle bır beklentı oldugunuda dusunmuyorum. toplamda 6-7 de kalır max.

Asamoah süper lig için sol bekte Roberto Carlos sol açıkta Overmars orta sahada Davids etkisi yaratır kendisi 22 kaplan gücündedir, bununla bir problemi olan var ise burayı terk etsin.

hocam adamin geldigi yer serie a, geldiği takim juventus. Son 2 senede sakatliklar yaşamış zaten . Juventus mal mı bu kadwr kötüyse elinde tutuyor, yeni sözleşme teklif ediyor adama... ki bu oyuncu bilinen,taninan bi oyuncu... mario gomez'de italyadan gelirken bi cacik yapamadiydi orda formsuz geldi burda gol krali falan oldu.
Ligimizi cok buyutuyotuz çöp tolga 3 haftada 4.golunu atti, eplde başarısız olmuş,kalbinde sorun var denilen gomis ağları deldi kac maçta. Çok büyütmüyor muyuz bu ligi?
Bu takım ortaminda şu adamın 2-3 asist sayılarında kalacağını mi düşünüyorsun cidden?

abv asamoah

Valla inşallah ben yanılırım.

Ama bu adam son 2 yıl sakatlık yaşamışsa , 3 yıl evvel de niye kupalar dahil sadece 11 maçta oynayabilmiş ?

Hee yok son 3 yıldır hep sakatsa biz niye alıyoruz ?

Neyse işte ben olsam bu adam için hayatta bu kadar beklemezdim, GS ı Juve kapısında bu kadar küçültmezdim.

Ya siz ciddi ciddi sorunlusunuz. Juventus'un son 3 yılda 3 lig şampiyonluğu, 2'de CL finali var. Hedeflerin ve seviyenin bu kadar yüksek olduğu bir ortamda adamın ne kadar göze çarpıp şans bulmasını bekliyorsunuz? Zaten o kadar üst seviye olsa bize neden gelsin? Allah size akıl fikir versin artık diyecek bir şey yok cidden. Bazıları viskiyi çekip foruma giriyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamın son 3 yılda oynadığı maç sayısı 43, kupalar mupalar hepsi dahil.

Toplam asisti bu 3 yılda 1 i kupa olmak üzere 3 !!!

Oyle ortaları ile pasları ile bize çok gol katkısı sağlayacak sanıyorsan sen de bu forumda herife Roberto Carlos muamelesi yapanlara kanmışssın demek !

işte bu linteki gibi adam sonuçta. Standart bir sol bek. Fazlası değil.

YouTube
Adam zaten normalde sol bek değil,dinamo görevi gören bi isim.
Avrupada Juventus'da forma giymek en zor şeylerden biri , en rekabetli 5 takımdan biri kadrosu sürekli oturmuş .
Juventus'un mücadele ettiği kulvarlar ve rakipleri belli.
Dalgalar geçilmiş bidon seçilmiş Felipe Melo 80 Maçta 4 Gol 1 Asistle oynadı Türkiyede skor ve oyun olarak neler yaptığı malum.
Melo ilk yılında canavar gibi oynadı yinede geri istemediler.
Asamoah sakatlık dışında en ufak laf edilmeyecek bi oyuncu bence.
Ha dediğine şurda katılırım baştada dediğim gibi adamın asıl mevkisi sol bek değil ama Türkiyede yeter .

Sana şunu soruyorum Kwadwo Asamoah Chelsea'de , Arsenal'de diye bi haber gelse şaşırır mıydın?

Feghoulide 'Yarin istanbulda' sözü

Asamoah da 'Ve Artik an meselesi'

Adam 2 aydir an meselesi

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Dursun Özbek, Asamoah konusuna çok sinirlendi; "Cenk hemen İtalya'ya gidip şu mevzuyu çöz"
(Fanatik)

biz bu kadar guzel bir baskani hak edecek naptik

abv asamoah

En son sinirlendiginde tak diye Olcan'in sözlesmesini fesh edip Olcan'in eline bize dava acma kozunu vermisti büyük baskan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt